Nastavenie routru.

K mojmu internetu mam router linksys WAG54GP2 a dal som na nom reset (nie restart) A teraz mi nejde net. Ako ho mam nastavit? Viem ze cez 192.168.1.1 ale dalej neviem co tam mam nastavit. Inak aby ste vedeli je to na Cypre . Volal som mojmu poskytovatelovi internetu a povedali mi ze to bude stat 40€. Ale mne sa nechce platit. Podla mna by sa to malo nejako nastavit ci nie?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ano musí se to nastavit. Router je k internetu připojen jak? pomocí vstupu LINE, nebo PHONE jako ADSL?
Jestli vstupem LINE, vytáhni ten kabel a strč rovnou do PC, zkontroluj v PC automatické nastavení IP adresy. Pokud se internet rozjede, dokážeme nastavit i router. Náhodou nevíš, nebo nemáš od providera nějakej papír s nastavenim internetu?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64667] No

Je to ADSL. A od providera nemam nic take. Ked to pred 2 rokmi instalovali tak len prisli nastavili dali mi kod k wifi a sli prec. nedali mi nic viac. Lenze som si chcel nastavit ine heslo a kedze mi nedali ani heslo k nastaveniam routru tak som ho jednoducho resetol. Teraz sa do routru dostanem ale nijako mi to nechce ist. Su tam vselijake nastavenia a ja neviem co tam mam ulozit.

Obrázek uživatele Michal Čížek

To je právě ono, udělal jsi reset do továrního nastavení a tím jsi smazal jejich nastavení, obávám se, že ti pomůžou jen oni.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.