Multaci

Lze na internetovejch forech jako je lide cz apod odhalit cloveka ktery ma treba 20 prezdivek a pokazde se snazi psat jako nekdo jiny (pise z jednoho pocitace, tak jestli to nejde treba nejak podle IP)

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[14669] Multaci

Na fórech, jako je například to naše, to možné je. Je však mít potřeba určitých oprávnění, tedy tuto možnost mají správci a administrátoři sekcí. Na lide.cz bych řekl, že je to podobné. Pokud má dotyčný pevnou IP, dá se dle ní vystopovat jeho činnost.

Obrázek uživatele Apofis
[14670] Re jome

A existuje nejaky zpusob jak to mohu jako bezny uzivatel chatu na lide.cz zjistit (nejde me o zjistovani kazdeho ale jen o zjistovani cloveka ktery tam ma treba 10 prezdivek a za kazdou si se mnou pise jako jina osoba a pritom to je ten samy clovek vim 100% ze ma pevnou IP)

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[14671] Multaci

Bohužel myslím že to nejde. Napadlo mě sledovat poslendí přihlášení uživatele, ale to by nám ani moc nepomohlo, takže jako běžný uživatel toto myslím nezvládnete. Je potřeba té hodnosti "správce místnosti".

Obrázek uživatele Apofis
[14672] Multaci

Je tedy reseni zalozit si vlastni diskusni mistnost?

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[14673] Multaci

Jistým způsobem asi ano, nebo by se jistě stačilo domluvit se správcem jednotlivé diskuse, jestli by na okamžik nepřidělil práva, či jestli by vám neověřil tyto a tyto uživatele - tedy přesněji, jejich IP, zda nejsou shodné ....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.