jak odstranit nechtěné stránky dosearch.com

Dobrý den, mám stejný problem jako nedávno uživatel Rudaa. Po spuštění prohlížeče IE či Google chrome, mi vždy naskočí výchozí stránka dosearch.com , které se nemůžu zbavit, zkoušel jsem v nástrojích a nastavení všechno možné... , ale vždy se i po opětovném spuštění IE načte tato stránka, stalo se to nejspíše při updatovaní KMP playeru před týdnem, KMP player jsem odinstaloval, ale nepomohlo to. s obnovením sytému nemám zkušenosti , chtěl jsem to vyzkoušet , ale datum obnovy mi to nábízí pouze datumy 5 dnů zpětně.
V příloze posílám pprotokol hijacktis.
Snad mi s tím dokážete pomoci.

Obrázek uživatele kiko261

Najprv si PC prejdi týmto antivirákom: http://www.eset.com/sk/online-scanner-popup/ ak by toto nepomohlo tak potom tu na tejto stránke je návod:
http://www.techsupportall.com/how-to-remove-dosearch-com-from-internet-e...
Ak ti robí problém anglický jazyk túto stránku skopíruj->nakopíruj ju presne ako tu je celú do googlu a tam vedľa nájdenej stránky ti napíše zobraziť preklad tak klikni na to a až tak nižšie sa nachádzajú kroky pre uninstall tohoto "vírusu"...
Ale ako 1. skús ten eset a po teste týmto antivírusom hneď ako používaš jednotlivé prehliadače tak si nájdi ich ikony->klikni na ne pravím tlačítkom miši a ako je tam napísane Cesta k súboru: (alebo take niečo tak by si tam mal mať niečo takéto podobné "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" a za tým ako končia tie " by si mal mať vypísanú tú stránku dosearch.com tak to všetko za tou konečnou úvodzovkou musíš zmazať - čize ak tam máš napr. toto "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"www.pornh*b.com tak to www.pornh*b.com zmažeš a necháš tam len "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"

Obrázek uživatele Alesk78

Ahoj už jsem to vyřešil , řídil jsem se postupem z toho odkazu a dosearches.com je pryč
http://www.techsupportall.com/how-to-remove-dosearch-com-from-internet-e...

Obrázek uživatele Alesk78

díky Kiko261


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.