Import z emailu do gmailu..jak zpet?

Dobry den,
prosim vaas...chtela bych se zeptat, jak jdu presunout zpatky emaily, ktere jsem importovala z meho seznam emailu do gmailu.. udelala jsem chybu, zapomela jsem zaskrtnout "ponechat kopii"... chtela bych presunout zpatky emaily na svuj seznam email.. stve me to,ted se mi to automaticky presunuje, kdyz mi kamoska neco poslala dopoledne na muj seznam email (ktery mam vsude a nechci ho rusit, chci ho dal pouzivat...i kdyz reknete ze gmail je lepsi) tak odpoledne uz jsem to tam nemela a je to mezi hromadou importovanych na gmailu. Gmail mam na neco jineho... takze jak by to slo presunout zpet..:? Dekuji moc za odpovedi..

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ze seznamu na Gmail je přesunujete pomocí "filtrů"? Nebo pomocí nějakého nastavení v Gmailu? Pokud pomocí filtrů, myslím si, že se pošta po přesměrování jen přesune do koše. Ale jestli přijímáte seznamovskej e-mail pomocí určitého nastavení v gmailu, tuším, že tam je použit POP3, tak se bojím, že je tento krok nevratný! Je to jako stahování do Outlooku, nebo jiného poštovního klienta...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

myslim ne pomoci filtru, ale nastavila jsem v nastaveni gmailu import zprav ze seznam emailu do gmailu, jenze chci to zastavit, protoze nechci aby se mi uplne vsechny zpravy prenasely. chci je dostat zpatky na seznam... fakt nevis jak?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Prozatím zruš nastavení v Gmailu, ať alespoň od této chvíle se ti pošta nestahuje.

Jedná se dle mého mínění tedy o POP3 přenos, což bude skutečně trochu problém. O víkendu se na to podívám a v neděli nebo v pondělí dám určitě vědět, jak jsem pochodil.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.