Firefox a pripojeni...

Mám takový zvláštní problém, mám internet optický kabel 30Mb. Internetové připojení funguje, ale stává se mi a dost často, že třeba se přihlásím na email seznam a pak se mi zobrazí v prohlížeči Stránka nenalezena, musím několikrát aktualizovat než stránka najede a stává se mi to i na jiných stránkach, aukro, google, facebook, asi to je jedno, ale vždy až po několikátém aktualizování stránka naběhne. Může mi někdo poradit čím to je, zda to je firefoxem nebo rychlým připojením nevím.
Díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jiné prohlížeče mají stejný problém?

Obrázek uživatele vioneta

To nevím, nerada používám jiné :) Ale myslím, že u exploreru to nedělalo, ale nechci používat jiný prohlížeč :(

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkus přeinstalovat Firefox nebo nainstalovat nejnovější verzi..

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravím - zkusil jste takhle pracovat třeba i s IE? Jestli bude vykazovat stejné problémové známky, problém bude spíše v připojení. (V případě pádu relace můžete ihned zkusit PING přes CMD, jestli náhodou nebude ztrátový...)

Obrázek uživatele vioneta

Nejnovější verzi Firefoxu bych měla mít, ale zkusím ještě znova přeinstalovat v IE to nedělá nejspíš a výpadkem pingu to určitě také není,to přes příkaz CMD jede normálně.

Obrázek uživatele vioneta

Aktualizovala jsem firefox a stále to samé, ještě jsem zapomněla, že když se přihlašuji i do internet. bankovnictví přes net, tak to někdy napíše i toto hlášení
Smyčka při přesměrování
Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.

Asi fakt budu muset přejít na jiny prohlížeč :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Nemusíš přecházet - prvně zkus jiný proto, abychom potvrdili nebo vyloučili, že to dělá Firefox samotný, nebo zda je to globální problém nezávislý na prohlížeči - každé se řeší jinak..

Obrázek uživatele Jiří Molnár

vioneta wrote:
Smyčka při přesměrování: Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.

Tohle se mi stává poslední dobou také - dělá to hlavně u ČSOB, nějaký problém při zpracování JS mám pocit. Nový FF není ještě plně podporován. Snad to brzy opraví...

TOBiAS wrote:
Nemusíš přecházet - prvně zkus jiný proto, abychom potvrdili nebo vyloučili, že to dělá Firefox samotný, nebo zda je to globální problém nezávislý na prohlížeči - každé se řeší jinak..

Přesně jak píše TOBiAS - potřebujeme, abyste chvíli pracovala v jiném prohlížeči (bez instalace máte k dispozici právě hned IE), abychom mohli vyloučit chybu připojení. Pokud to v IE padat nebude, je jasné, že máme hledat chybu ve Firefoxu.

Obrázek uživatele vioneta

Ano jak píše jome, tak to dělá u ČSOB.
Jinak, zkoušela jsem pracovat v google chrome i v exploreru a tam mi to nedělá, takže to musí být asi opravdu tím FF jinak nevím.

Obrázek uživatele vioneta

Nikoho nic nenapadá? Opravdu x krát denně to hází Stránka nenalezena, musím buď počkat par vteřin a nebo aktualizovat než opět stránka najede :(

Obrázek uživatele Jiří Molnár

* Načítání: zkuste jít do Nástrojů - Možnosti (i když v novým FF to jsou asi jen Možnosti) a tam zvolit Rozšíření - Síť - (nastavte si nejlépe "Bez proxy" nebo (pokud to bude bez efektu, či pokud to již bude nastaveno) "Detekovat nastavení..."). Možná to pomůže!

* ČSOB: jediné co mi aktuálně pomáhá je klávesová zkratka CTRL+SHIFT+DELETE a úplné vymazání "Mezipaměti". Zavřít okno prohlížeče a znovu otevřít a ČSOB mi zase chvíli jede. Bohužel nic lepšího prozatím na to není...

* PS: vyšel nový FF (ještě ho nemám, takže možná je nějaká ta chybka už opravena) - doporučuji aktualizovat: http://www.pcporadenstvi.cz/sedmicky-jsou-tady-nova-verze-firefoxu-thund...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.