Azureus (*VYŘEŠENO*)

Ahoj, mohli by jste mi doporučit nějaky download manager, nebo poradit ohledně Azurea?
Můj jediný požadavek je, aby se stahování dalo přerušit, vypnout PC, a po zapnutí PC pokračovat ve stahování od bodu, kde bylo stahování přerušeno.
Kamarády mi byl doporučen Azureus, ale ten prý k chodu potřebuje "javu". Nevím co to je, nepředstavuje java pro mé PC bezpečnostní riziko? Google mi vyhazuje javu u mobilů, nebo jen fora kde je napsáno: "Musíš mít javu" ale není vysvětleno co to znamená.
Děkuji.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

S Azureasem zkušenosti nemám, i když nejste první, kdo se mě na něj ptal ...
Většina těchto P2P programů umí to co vyžadujete (tedy pozastavení stahování a následné spuštění) - ověřeno v Kazaa, LimeWire a Shareaza. Kolega vám jistě především doporučí DC++, který je asi vskutku v této oblasti nejlepší ...
K JAVĚ: Java není nic jiného než jeden z programovacích jazyků (od firmy Sun Microsystems), vychází z dobře známého „C++“. Aplikace v této podobě se běžně vyskytují na internetových stránkách (Java aplety, scripty apod.) Samozřejmě jako každý programovací jazyk, dá se i tento zneužít. Ale co se v této době počítačů nedá zneužít že?! Dle mého názoru, z Javy takové bezpečností riziko nehrozí, pokud se nejedná o přímou integraci do webové stránky, kde může spouštět nějaké škodlivé kódy. Ve vaše případě se nejedná rozhodně o nic nebezpečného. Pokud máte dobrý antivirový program, Firewall a Adware, nevidím žádný problém k používání tohoto programu. Pokud vám Azureas nejde spustit s tím, že nemáte na pc javu, vyřeší to následující utilita. Je potřeba si přiinstalovat do počítače rozhraní, které tento jakyk bude „číst“ pro vaší potřebu …
http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ostatni/java-2-runtime-environment/?g[hledano]=java%20runtime%20environment&g[oz]=6

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[10182] azureus

A nevíte jestli to pozastavení, vypnutí PC, zapnutí PC a pokračování stahování funguje i v BitComet?
To vypínání PC je pro mě opravdu důležité.

Obrázek uživatele TheALuminium

BitComet a každý tento program má samozřejmě pokračování stahování po dalším spuštění, už ani nevím , který program by to neměl. Já můžu opravdu nejvíce doporučit StrongDC ++ tedy program pro sdílení na P2P síti a je tam takových dat, že Vám ani 1000 TB stačit nebude :)) mno dále pak program Shareaza, další dobrý program na sdílení P2P, ne však tak dobrý jako DC, ale co nenajdeš na DC++ tak najdeš zde, jinak pak ten Azureus na torrenty, je fakt dobrej, jednoduchej a snaží se stále připojovat na nejvíce zdrojů a máš to hned když máš tedy dobrej torrent. Mno a pokud ani tam to nenajdeš, tak tu jsou stránky jako www.phazemp3.com. :???:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[10184] azureus

Diky moc, něco už si vyberu. Stronga mám, ale moc ho nepoužívám, protože abych tam něco opravdu našel musím mít sdílení a do toho se mi moc nechce.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Anonymous wrote:
Diky moc, něco už si vyberu. Stronga mám, ale moc ho nepoužívám, protože abych tam něco opravdu našel musím mít sdílení a do toho se mi moc nechce.
Ano, já také DC z toho důvodu nepoužívám ...
Za sebe ještě doporučuji google.cz (zlatá věcička) :lol: Vygooglovat se dají skutečně zázraky ... :-))
Weby, které uvedl TheAL samozřejmě také plně využívám a mohu je doporučit. Pokud ani ty, tak pak už zbývají jen ty torrenty, které mimochodem velice preferuji, a pak nějaká warez fóra, kde se všechno pohybuje okolo rapidshare - techniky ...
A samozřejmě nejlepší možnost je, zakoupit si originál :lol:
Musí to tu být ... :D LOCK

Obrázek uživatele TheALuminium

Proč se bát sdílení ? :)) musíte vědět co sdílet a umět si taková data pořídit , což už neni žádný problém :wink: LLLOCK :))