Zabránění minimalizace

Dobrý den, se všema problémy jsem si zatim poradil sám, ale ted mam prostě problém, kterej mě už fakt šíleně deprimuje.
Mam operační systém Windows 7. Když hraju hru (FIFA12), tak se mi čas od času sama hra během zápasu zminimalizuje do windowsu, je to sice jenom na sekundu ale tam jakmile nejsem chvíly ve hře, tak mě to celé automaticky vypojí a mam leavnutí, to že mi to zapíše prohru mě tolik nemrzí, ale zároveň mi to "sebere 13 zápasů" (5 hodin) a šíleně mě to v hraní omezuje.
Normálně by to takovej problém nebyl, podíval bych se co mi to vypíná vypnul to. Je pravda že mi to párkrát udělal Skype Toolbar, ale Skype už tedy prostě vypínám a už mi to nedělá, ale většinou mi to ve windowsech udělá pouze nějákej oznamovací tón z minimalizuje se mi hra a já akorát třískám do stolu. Vůbec žádnou zprávu mi to neukáže, prostě se udělá takovej tón jako kdyby něco vyžadovalo aktualizaci, ale nic se neukáže.
Antivirus používám AVG, ovšem dělalo mi to už když jsem používal Avast, ale tam mě vyhazoval i přímo Avast (proto jsem ho odinstaloval).
Zkoušel jsem to i s prográmkama Advanced systemcare a Gamebooster, také mi to občas padalo.
Nedávno jsem zkoušel pročistit pc pomocí prográmků Ad-avare a Spambot check, také nepomohlo...
Bránu Firewall jsem zkoušel mít vyplou i zaplou, také bezúspěšně.

Tak jediné co mě prostě napadá je nějak té minimalizaci úplně zabránit, googlil jsem asi hodinu, ale prostě mě za boha nenapadá nic, jak takový SW hledat a najít... Proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví, jak se těch automatických minimalizací zbavit?
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Flash, Java a Adobe aktualizace? Ty by mohly..

Obrázek uživatele MC LAMA

Dík za radu, jdu zkusit všechno aktualizovat... horší je, že to padá nepravidelně, někdy to nepadne celý den a někdy třeba 2 zápasy po sobě, takže nevim jestli pomohlo, nebo ne...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Spíš nastavit aktualizace u všeho na manual.
Pomocí REG CLEANER http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/ mrkni do záložky START UP LIST zjistíš co vše máš po startu spuštěné, co nepotřebuješ odstran.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.