Tony Hawk´s American Wasteland (*VYŘEŠENO*)

Hoyte všici. Jednoho dne jsem instaloval tony hawka. V pulce instalace se mi začal počítač sekat, a jelikož jsem potřeboval dodělat rychle nákou práci tak jsem instalaci zrušil .. Proběhlo klasické odinstalování atd. Po chvíli jsem instaloval zase.. Vše bylo v na prostém pořádku, do doby kdy se mi instalace sekla a oběvila se tabulka : Could not register component (tj. nelze registrovat součast ) tabulka jde odkliknout pouze volbou přerušit kdy se instalace zruší.. Další 2 tlačitka " Ignore " " Opakovat " jdou stisknout, ale tabulka se oběví zas .. Pujde tento problém vyřešit ? Jestly ano , děkuji za pomoc ;)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

smaž všecky složky, které najdeš a mohly by mít s hrou cokoliv společné (zobraz si skryté složky), pak spust CCleaner a vyčisti Registry.. restartuj a zkus isntalaci..

Obrázek uživatele Smiling

Škoda, ale furt nic =//

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zkus vlézt do nouzáku a nainstalovat to tam.. do nouzáku F8 před spuštěním OS

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkusil bych bod obnovy

Obrázek uživatele Smiling

V nouzáku už vubec né =// Náky divný nechtělo se to nechat rozjet kvuli tomu že je něco nepovolenýho =// Btw, co mám dat ? -obnovit předchozí stav pc, nebo - vytvořit bod obnovení ?

Obrázek uživatele Smiling

Tak, mám to nainstalované.. =) " obnovil sem pc " a faká to ;)) Dík moc kluci ;)))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

není zač :wink:
otázkou je, co se v počítači za tu dobu změnilo, co bylo problémem.. ale když pomohla obnova, bylo to něco v systému, nejspíš registr (který CCleaner neopravil)..