Star wars Empire at war Forces corruption (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, mám problém s hrou star wars empire at war forces corruption.
Systém mám W7 x64.

Mám originál hru EAW i datadisk FC a u obojího jsem nastavil režim kompaktibility na XP SP3.
EAW samotné jde, po té co musím manuálně stáhnout knihovnu d3dx9_27.dll, která po instalaci chybí v počítači, ale datadisk Forces corruption se při načítání hryzne a je tam jen černá obrazovka a takové to modré kolečko načítání a nic když dám ctrl+alt+del tak tak tam narazím na hlášku "an exceptions has occurred. See _logfile.txt and _except.txt for details. Press CANCEL to exit or retry debug. Zatím se mi to nepodařilo nijak obejít.

Začíná mi připadat, že pod W7 jede jen counter strike a nic jinýho, vzhledem k tomu, že si velmi zakládám na oblíbených hrách jako je Counter Strike, Star Wars Kotor, Star Wars Empire at War (protože je to jediná hra ve které jde stargate modifikace na multiplayer) a NHL09.

Skutečně jediný co mě pod W7 jde i modifikacema je counter strike (používám novější skiny a mapy) a EAW bez datadisku. Kotor, FC nejdou vůbec a NHL jde jen v základní verzi, která je srovnatelná s hrou na mobilním telefonu.

Začínám uvažovat, že se asi budu muset vrátit k Win XP a s**t se všemi ovladači, smířit se, že využiju jen polovinu RAM apod...

Za případné rady jak to obejít budu vděčný.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus toto http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=cs&prev=/search%3F...
problém na forech řeší nekompatibilitu s 64 bit systémy, jak vista tak W7 a to , že s více instalované RAM jak 3225 MB to prostě nejede a měl by to řešit ten patch.

Druhá varianta je tato:
příspěvek #56 - http://www.petroglyphgames.com/forums/index.php?showtopic=5417&st=40&sta...

K objasnění je nutné provést následující kroky:
1. Přejděte do složky C:> Program Files (x86)> Lucas Arts> Star Wars Říše v válečném stavu sil korupce> Data
2. Vytvořte novou složku s názvem "XML"
3. Spusťte program Poznámkový blok, zkopírujte a vložte kód Mike.nl k dispozici, a uložte jej jako "GraphicDetails.xml" (ujistěte se, že odstranit. "Txt", která se obvykle zobrazuje ve výchozím nastavení při ukládání nového souboru v Poznámkovém bloku) v XML složky právě vytvořili.
4. Spuštění FOC. To by nyní mělo fungovat dobře.

Obrázek uživatele Apofis

Ten patch funguje, problém eliminován.
Díky