Problemy z PC parametry na WoW.

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat,vlastním pomerne stary PC s temito Parametry:
OS: Windows XP (service pack3)
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHZ
Videocard: NVIDIA GeFORCE 7600 GT
RAM: 1GB

A chtel bych se zeptat,co musim vylepsit,aby me WoW jelo prumernym stylem,Zda se me vyplati rovnou poridit novejsi PC,nebo dokoupit jen nejaky doplnek a problem by byl vyresen. diky za odpovedi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

co je průměrný styl? na tomto hardwaru by to mělo běžet an poměrně lepší nastavení (záleží v jakém rozlišení - nativní rozlišení monitoru je jaké?), každopádně na WOW stačí poměrně slabá sestava, ale na plné detajly už je potřeba bedna kolem 15K (dvoujádro Athlon II X2 nebo X3, 2GB ram, HD4670 a více)

je to ale stará sestava, která se moc upgradovat nedá (slot AGP?) vyplatí se spíše koupit novou bednu.. z tohoto použít nanejvýš mechaniku, skříň a disk, záleží na speifikacích, ve výjimečných případech by se dala použít ramka a zdroj..

Obrázek uživatele Tomaso12

Rozliseni mám 1280x960. A normalne to bezi v klidu,ale v 25 man Instancich mam tak 6 FPS,coz je slabota.Mohl by si prosim dat odkaz Pc do 15K na kterem by to jelo v pohode na stredni detaily ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nedoporučuju kupovat hotové, výhodnější a hlavně lepší z hlediska účelu, vyváženosti i kvality a životnosti je lepší si ho sestavit nebo nechat sestavit (i já zakázkově sestavuju zdarma).. napiš mi ale co vše máš ve svém (podrobně) abychom zvážili možnosti využití těchto částí.. jinak jsem ti napsal obecně co by to mělo splňovat..

v kolika lidech raiduješ? jaké instance máš přesně namysli? při větším počtu hráčů bych se ani moc nedivil.. to máš na nejnižší detajly?

Obrázek uživatele Tomaso12

No raiduju predevsim 25 man instance,jako svym zpusobem to hratelne je,ale v nekterych mometech diky FPS poseru neco,protoze casto v aoe bojich kde je spusta addu tak mam 2 fps coz se ani nehnu :) Ale ja spis premyslim do budoucna,protoze se blizi novej datadisk,a mam strach ze vzhledem k novym grafickym upravam to budu mit totalne nehratelne :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zkoušel sjem WOW hrát na NTB ale mám tam 7FPS už v thunderbluffu, takže vim, o čem mluvíš.. je to nehratelné už i tak..

no nevím, Wotlk příliš nepřineslo a ano Cata moc nebude, protože vše pojede na toms tarém enginu.. chlapci z blizzu potřebují napsat uplně nový engine, který bude schopen pracovat s DX11 (současný pracuje s DX9) a musí taky začít chrlit modely v mnohem vyšší kvalitě.. hodně musí také dohnat textury.. ale oni se zatím nechali slyšet,l že to nemá moc smysl.. takže bych nepočítal s kdovíjakou grafickou náročností cataclysm..

každopádně určitě bude ještě náročnější, hodilo by se upgradovat..

při 25man už je to hodně, v Cata přijdou nové kousky eq kde bude hodně světelných efektů a to už bude pro tvoji grafiku v 25 man smrt :D

takže co tam máš abychom věděli, co budeme upgradovat?

Obrázek uživatele Tomaso12

CPU: Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 3.ghz
RAM: 1024
VideoCard:NVIDIA GeForce 7600 GT
Vic nak nevim,co by te jeste mohlo zajimat :)

Tu je kdyztak screen Blizzard PC checku:
http://www.upnito.sk/0/rmpy8u696vvyh55m2uschrted8yrde3t.GIF

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zajímá mě toto: název základní desky (například ASUS M4A785D-M PRO), typ, frekvence, napětí, latence pamětí (Geil 2x2GB DDR2 800MHz CL4 2,0V), zdroj značka model a výkon (Fortron Saga+ 450W), disk rozhraní a velikost (250GB, Sata 2), případně model skříně..

pokud nevíš, použij Everest 5 Home, CPUz, GPUz, pomoci by mohlo i přečíst názvy na každém hardwaru nebo poslat jejich foto, zejména foto skříně..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ok, screeny mi pomohly v tom, že ramky nepopužijeme.. ale víc jsi mi tím neřekl.. potřebuji znát ještě zdroj - sundej ze skříně bočnici a je na něm napsáno vše potřebné.. totéž na disku by měl být štítek.. a koukni, mechanika ale bude mít IDE kabel určitě (takovej hodně širokej) a disk nejspíš taky.. nebo že by Sata?

každopádně emaily nepoužíváme, vše postuj sem..

toto téma přesunu do nákupního, jelikož jsi se rozhodl, že budeme upgradovat..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.