Problém se spuštěním hry

Zdravím, nejde mi spustit GTA SA. Dřív jsem měl ještě starý velký monitor a hra fungovala, později jsem si pořídil LCD monitor a od té doby hra spustit nešla. Snažím se hru sputit, počítač pracuje, ale pak nic a hra nenačte ani nevyskočí okno, prostě nic. Už jsem měl i přeinstalovaný celý windows (XP), ale hra stále nejde sputit. Neví někdo kde může být problém? Předem moc děkuji za každou radu :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nevidím tu spojitost s monitorem, ale máš šanci připojit tam zas ten starý? žeby se hra odmítala přizpůsobit většímu rozlišení a vypínala?

hra je legalka?

Obrázek uživatele David920

ne te starý už připojit nemůžu, jelikož ho nemám, ale hra předtím bez problému fungovala a jak se připojil nový LCD tak hra prostě nereaguje na spuštění. Ne není to originálka, ale v tomhle problém nebude..

+teď jsem to zkousel instalovat z originálního DVD a stejně to pořád nejde.. :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hmmm.. zkus přeinstalovat ovladače grafárny a DirectX, tam to vypadá na nějakou zrdau.. pujč si od někoho menší monitor podobný tomu původnímu, tohle mi nedá spát :))

Obrázek uživatele David920

mě taky ne :-D . Zas tak moc to řešit nebudu, že bych si sháněl jiný monitor, jen mě to štve, že jsem si chtěl zahrát a bohužel nemůžu.. takže asi nic

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zkus aspoň ty drivery a directy


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.