Plinulost her

Zdravim.
Rad bych si zahral modernejsi hry jako CoD Black Ops,Medal of Honour 2010,Dark Souls Prepare to Die apd. ale mam problem s plinulosti.Tyto hry,a jine,se mi na vyssi i nizsi rozliseni sekaji.Mam podezreni na slaby procesor (Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz).Grafickou kartu mam ASUS EAH 6770 Series a RAM:4 Gb.Prosim tedy o radu,ktery komponent bych mel vymenit.Pokud je problem v procesoru,rad bych vedel jestli by stacil poridit tento: http://www.centar.cz/cpu-intel-core-2-duo-e8400-bo x-3ghz-179191.html Kompatibilitu se zakladni deskou mam overenou. (Intel Raisin City DG41RQ)
Mockrat dekuji za vsechny rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak ta grafika by problém být neměla, ale to Pentium moc výkonu nepobralo.. Ečko by tomu mohlo pomoct, spíš ale udělat generální výměnu - desku, procesor a ramky. A za rok (dva) novou grafiku adekvátní k procesoru, který bychom dali. Důvod je prostý - Ečka jsou stará a opravdu silně předražená. Za stejné peníze máš od AMD moderní a výkonnější čtyřjádro i s deskou. Ečka se hodí do profi segmentu pro svou stabilitu a rozšířenost socketu, proto jsou tak předražená.

Hodilo by se vědět, jaké konkrétně máš ramky a zdroj. Tyhle desky se dávají do "hotových" sestav, takže čekám i nějaký ošizený levný zdroj, což bude problém..

Obrázek uživatele Transmogrifyer

Omlouvam se,ale jeste v tom nejsem prilis zbehlej.RAM mam dva krat Patriot 2GB DDR2 800MHz CL6 a zdroj je ATX 350W.Desku jsem si poridil sam.Z puvodni,"hotovy",sestavy zbyl prave jenom ten procesor a zdroj.Mohl bys mi prosim te doporucit treba neco konkretniho?Netusil jsem,ze se da sehnat i deska rovnou s procesorem.Nejlepe,kdybych si mohl RAMky nechat a eventuelne je pouzit do novy desky.Dik moc!Snad ti informace stacily.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.