NHL 2009 (*UZAMČENO*)

Dobrý den,když hraji NHL 2009 tak po neurčitém čase mi vypne monitor(někdy 1 zapas,někdy 3 minuty)nevím čím to muže být.Vypne mi monitor ale Pc stále běží,protože pořád sliším tu hru v repracích, ty dívaky a všechno a PC stále svítí takže se mi vypne jenom monitor jako kdyby byl monitor v usporném režimu.Je dost možné že se mi přehřívá grafika,ale to nwm protože hraju těžší hry na PC(COD4)a ty jdou v pohodě.nevím si rady,díky za odpověď.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jakou máš grafiku? spust si na pozadí graf MSI Afterburneru (dej "deatach" a roztáhni ho) - chvíli hraj a pak koukni na ten graf, snad se ti to někdy povede aniž by to zmrzlo... ty teploty nám vyfoť (screen)

Obrázek uživatele Drak1819

Grafiku mám ATI Radeon HD 3450 a teď mi říkal jakysi frajer z jinčí poradny že ji měl tuto grafiku a když měla 90 stupňu tak prý jela jak fík tak nevím.:)každopádně jdu si to všechno poměřit.

Obrázek uživatele lancelot202

No teda ATI HD 3450 není žádná sláva a NHL 2009 jsem hrál a je to docela blbě udělaná hra. Grafika je čím dál tím víc horší, ale zato větší požadavky.
Můžu se zeptat jestli máš originální verzi? Protože ckracknuté verze tyhle grafické chyby dělají.

Obrázek uživatele Drak1819

no hra je stažená z netu(cracknuta)ale říkam,myslim si že cod4 je naročnější a jde mi :) nevím nerozumím tomu :)

Obrázek uživatele lancelot202

Tak jestli ti jde to cod4, tak máš jen špatnej crack nebo se to třeba nedá cracknout bez těch chyb. Ale dál bych tady nic neříkal, administrátoři zrovna nemají rádi nelegální hry. Ale když ti fachají jiný hry v poho tak by to mělo být tím crackem.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

bohužel, poctivě jsi se přiznal, což znamená, že ti dám malou radu.. ale jinak musím téma uzamknout, protože warez (nelegální programy a hry) zde prostě nepodporujeme..

každopádně na vině může být ano, přehřátá grafika (určitě má pasivní chladič?) použij utlilitu MSi Afterburner a koukni, jak se teploty vyvíjely..vše nad 85°C je špatné.. kolem 90°C se pak grafika sama podtaktuje nebo vypne..