Nejde nainstalovat originální hra z CD

Ahoj chlapci a chlapi,

něják mi blbnul Phoenix. Simulátor na lítání s modely letadel a vrtulníků. Nebyly vidět stoupáky, nešla nastavit termika, nefungovalo přiblížení modelu pomocí myši, atd... Byla to poslední ofiko verze stažená z phoenix-sim.com, respektive přímo z aktualizací programu.
Tak jsem ho komplet odinstaloval, vyčistil registry. Po vložení origo CD Phoenix s verzí 1.05j se spustí instalátor a po prozkoumání PC se objeví "sprostá" hláška, že Phoenix je nainstalován a funguje . Ale v Program files není ani stopa po Phoenixu a pokud dám vyhledat nějáké adresáře Phoenixu, tak se mi nic nenajde.
A nepomohlo mi ani obnovení systému. Některé adresáře se sice znova obnovily, ale některé ne, takže Phoenix nejde spustit.
Jak mám postupovat pro novou instalaci?

Děkuji. Vašek

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
vše ostatní vám jede v pořádku na PC ? Zkoušel jste hledat například i viry a podobnou havěť ?

Obrázek uživatele I-shift

Ahoj všem,
využiju tohle vlákno, prosím o pomoc mám originál FSX deluxe a mám problém při instalaci. DVD 1 se v pohodě naistaluje vyzve mě k vložení disku2 tak ho vložím ale ten se vůbec nenačte a po chvíly mě opět vyzve k vložení disku2. Nevíte v čem by mohl být problém. Mám Vista home premium. Když vložím dvd2 jen tak samo bez instalace tak v tento počítač se ani nezobrazí abych ho mohl prozkoumat. Hru už jsem v compu měl dříve nainstalovanou, ale nedávno jsem přinstalovával comp a chtěl jsem hru teď opět nainstalovat. Díka za pomoc.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.