GTA IV

Obrázek uživatele Peca
[51742] GTA IV

Rozjet to naplno to možná ano, ale hratelné naplno to asi nebude.

Obrázek uživatele michjas
[51743] GTA IV

Me se to seka aji na stredni. Hej nevis jak zapnout v GTA abych videl FPS? DIK

Obrázek uživatele Peca
[51744] GTA IV

To asi nejde, změř si to přes Fraps nebo EVGA Precision (pro geforce, nevim jestli jde i pro ati), jsou i další softwary, které to umí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[51745] GTA IV

tak samozřejmě, nejvyšší detaily jsou dost i na tuhle grafiku, hlavně i z hlediska paměti, ale když nejvyšší dáš věci, které nejvíce vidíš a ty, které nejméně postřehneš vypneš, docílíš lepší grafiky při vyšším výkonu..

nemáš náhodou zaplé ASUS EPU na nížký výkon?

Obrázek uživatele michjas
[51746] GTA IV

Kámo. Nevím co je to Asus EPU nebo co ale asi neco ze zakladovkou ze? nebo procesor

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[51747] GTA IV

je to utilita pro řízení spotřeba a výkonu počítače.. takže asi nemáš..
jaké máš v GTA IV nastavení?

Obrázek uživatele Malignus
[51748] GTA IV

U GTA IV, je potřeba mít naistalovaný nejnovší patch, jinak se to seká na všem. :-)

Obrázek uživatele michjas
[51749] GTA IV

Mam trosku problem s patchovanim ale :D

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51750] GTA IV

Mel jsem bez problemu nahrany gta4 - mam originalku, jeste vcera jsem hral. Dneska jsem formatoval disk, vse znova a ted jsem nainstaloval gta 4, ktery se mi nechce pustit. Pise to " doba platnosti licence jiz vyprsela. Licence byla platna do 30-10-2008" co to je za blbost??? nedavno jsem to preinstaloval a bez problemu. Ted uz jsem to zkousel trikrat a porad to stejny?! ma s tim nekdo zkusenost?

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51751] GTA IV

To je jak naschval furt neco..... jakobych podobnou hlasku windows odstanil a schvalne mi to skocilo na gta 4, kvuli kterymu to delam.fd

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51752] GTA IV

Spousti se mi s tim nejaky SecuROM Matroschka Unpacker a ten me nechce pustit do hry, kvuli nesmyslnymu overeni data vydani. Nikdy to nic takovyho nechtelo, misto toho to chtelo opsat licencni kod, coz ted vubec nechce..

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51753] GTA IV

boze co to je za stupidni ochranu, proc se me to nezepta na seriovy cislo a neco cim potvrdim pravost a akorat to se mnou vyjebava a snazi se me to odradit od hry.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[51754] GTA IV

tohle podělali vývojíři, zavolej si na podporu vydavatele a oni ti poradí..

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51755] GTA IV

Tak pry je to moje chyba, ze jsem nepozastavil licenci pred vymenou hardware a pote znova neaktivoval. parada, tak to muzu zahodit.

Obrázek uživatele Peca
[51756] GTA IV

Zkus ještě dát odebrat licenci, odinstalovat a znovu nainstalovat.
Odebrání licence se dělá při odinstalaci, myslím (nebo je v nabídce start, ve složce GTA někde na to odkaz). Už nevím jak to přesně je (dělal jsem to jenom jednou), ale pak tě hra možná vyzve k zadání klíče? a odebere licenci z PC.
Potom to nainstaluj znovu.
Taky mi to jednou takto haprovalo a pomohlo to, chce to vždy i před formátem odebrat licenci (odinstalovat).

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51757] GTA IV

To taky nejde, spoustim soubor Revoke licence a reaguje to stejne jako spusteni hry..overuje to pravost licence a nakonec to nejde kvuli neznamy chybe, ani automaticky to nastavit nejde. Nejlepsi na tom je, ze jsem za ty kreteny utratil dalsi penize, koupil jsem original GTA 4 complete edition, stejne jsem uvazoval, ze koupim i ten zbytek a stejne to nejde stejne jako predesly CD !!!!!!!!!!! to nechapu, vzdyt mam uplne jiny cd.

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51758] GTA IV

Vzdyt mam defakto novy pc, novy system, stary gta odinstalovany. PROC mi to mele neco o stary licenci, kdyz si chci nahrat novou hru dneska koupenou na novym pc???!

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51759] GTA IV

neni mozny, ze tomu vadi ta ne uplne originalni verze windows?

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51760] GTA IV

Jinak jsem vlastne GTA 4 nainstaloval po tom formatu a upgradu pc a normalne jsem ho pustil na tom novym pc (vcera). Chtelo to pri instalaci normalne opsat seriovy cislo. Resil jsem ten problem s windows, ktery si stezoval na nepravost a nahral jsem tohle http://felix.noblexity.com/windows/windows-7-loader-extreme-edition-v3-5... . Potom si system prestal stezovat a normalne aktualizoval, a pokud si dobre vzpominam, ta hlaska z propadlou licenci windows 7 se objevila u spusteni GTA 4..no a pak uz to neslo vubec ani po nekolikaty reinstalaci. To samy to pise u novyho CD. Myslite, ze by koupe windows vyresila i tenhle problem s GTA? prijde mi to jako nesmysl aby mi neslo novy cd s novou licenci na novym pc v novym systemu, jen protoze jsem na starym pc mel taky GTA a nevedel jsem, ze mam zrusit licenci:)

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51761] GTA IV

tohle mi neustale vyskakuje
http://www.jpeg.cz/images/630_1.png
a tohle kdyz kliknu na activate manually
http://www.jpeg.cz/images/726_2.png

Obrázek uživatele Peca
[51762] GTA IV

Když koukám na ty screeny, tak jsem si všiml, že nemáš nastavenej aktuální datum a čas. Je možné, že problém je právě tady, a to se týče i těch win. Zkus a uvidíme.

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51763] GTA IV

Vidis to souvisi s tim padanim a restartem biosu...nevim jestli to bylo tim, ale gta 4 se mi podarilo nahrat( nejdriv sem nahral to episodes from liberty city a tam mi to rucne licencni kod vzalo, mezitim jsem nastavil cas a pak uz mi slo to gta4 klasik. No zahral jsem si 15 min nez dalsi problemy viz moje vlakno upgrade pc. kazdopadne dik

Obrázek uživatele m4rine
[51764] GTA IV

chtěl jsem se zeptat čím to je že mi nejde spustit gta4 když to spustim tak mi to napíše chybu: GTA IV FATAL ERROR: Unable to create depth render target- Please re-install DirectX and/or install the latest video card drive. (GTA IV Závažná chyba: Nelze vytvořit hloubka činí cíl-prosím, re-instalovat DirectX a / nebo nainstalovat nejnovější grafickou kartu, disk.)

Obrázek uživatele petapl
[51765] GTA IV

založ si prosím vlastní topic ;-)

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51766] GTA IV

Chci se zeptat ohledne GTA 4, hra mi celkem slape i na velmi vysoky rozliseni, ale kdyz chci hrat view distance 100 (maximum) abych videl co nejdal to jde, jinak ma proti vam sniper vyhodu, tak mi to na fps znacne ubere a je to o poznani hur hratelny. Sestavu jsem tady uz nekolikrat vypisoval, kdyby to nekoho zajimalo tak treba tady
http://www.pcporadenstvi.cz/node/12866 dole kde jsou modry odkazy.
Ptal jsem se driv jestli by stalo za to dokoupit 2 dalsi stejny ramky a rozsirit to tak na 8mb, Tobias psal, ze naprosto zbytecna investice. Ale co kdybych to chtel jenom tady z toho duvodu, ramky a processor jsou u gta 4 asi celkem dulezity, jinak bych nemel duvod rozsirovat ostatni hry mi slapou bez problemu na nejvyssi rozliseni. Jinak nevim jestli by to mohlo byt i diskem pomalejsim? kdyz dam ve windows 7 ve slozce hry to vyhodnoceni sestavy od 1,0 do 7,9 tak cpu a ramky ma 7,4, grafika a herni grafika 7,9 a harddisk jen 5,9...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[51767] GTA IV

tady je spíš problém s velikostí paměti grafiky... ve vysokém rozlišení je tahle hra obzvlášť náročná a má spoustu dat a na plnou dohlednost prostě s plnými detajly nemůže videoramka stačit... máš tam přes commandline odemčený limit na velikost paměti, nebo ne?

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51768] GTA IV

asi ne, jelikoz vubec nevim kde se to dela.)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[51769] GTA IV

v tom případě by ti hra neměla dovolit využít více paměti, než má grafika, tzn ono to v nastavení ukazuje využití paměti grafiky, postupně to zčervená a pak ti to odmítá detajly zvedat protože se to nevejde do paměti... pak už je to ale spíš o tom že grafika prostě nemá dost výkonu na tohle všechno v plném rozlišení a AA.. sválně se koukni na FPS testy různých grafik, GTX470 neni zrovna nevětší trhač..

Obrázek uživatele JohnyzCze
[51770] GTA IV

Jo tohle, v nastaveni nemam problem se do ty pameti vejit...ale jde o to jak to chodi kdyz ji vyuzivam nejak vic. V gta 4 jsem pustil benchmark test s nejvyssim moznym nastavenim, vsechno na maximum a vysel mi prumer asi 55 fps, ale kdyz takhle hraju tak se to na nich pochybuje malokdy, spis se to upina k 20ti, 30ti. Ja jsem vypnul nocni stiny a stahnul view distance a detail distance na nejakych 30,40 a fps je v pohode..50-70. Tady jde jen o to, ze to musim obcas prepinat kdyz potrebuju snip:)
Ok takze by to chtelo lepsi grafiku-) mezi timhle (gtx 470 soc) a hd 6970 je hodne velky rozdil? a je mozny, ze ma nekdo gta 4 na plny detaily a fps 150? to ja mam mozna tak u fify 11.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[51771] GTA IV

no zrovna u GTA IV mezi nimi takový rozdíl není, skoro žádný dalo by se říct.. jinak je tam tak 30% výkonu navrch v podání Radeonu.. těch 50FPS v GTA IV dosahují tyhle grafiky na plno s nulovým AA na vyšším rozlišení, takže na FulLHD, kde asi hraješ při AA 4x by jsi mohl dostat i 40FPS.. na víc holt není výkon..

ty co hrajou multiplayer hrajou často na nejnižší detajly, dává jim to částečnou výhodu v rychlosti.. ale naplno ve FullHD na jedné grafice GTA IV není možné.. každopádně GTA IV je velmi náročné na procák a zde už prostě Phenom proti Core i7 920, na kterym těch 50FPS udělali v testu, může znamenat limitaci...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.