gta 4 rockstar social club (*VYŘEŠENO*)

Mel jsem pc v oprave a co ho mam doma nemuzu spustit gta 4 multiplayer. Zkousel jsem to preinstalovat, ale zase to stejny..nejde se prihlasit na social club, bez toho si MP nezahraju. Mozna mi tam zmenili nejak nastaveni zabezpeceni, pise mi to, ze ta stranka ma problem s certifikatem zabvezpeceni a nechce me to tam pustit. Nevi nekdo kde bych to mohl zmenit zpatky?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ten problém s certifikátem se nedá ignorovat? Klidně jim napiš a zeptej se, co ti změnili v nastavení.. :wink:

Obrázek uživatele JohnyzCze

Prave, ze to nejde ingnorovat. Zeptat se muzu, ale chvili potrva nez se dockam odpovedi. Nevis kde zmenim zabezpeceni k jednotlivym strankam atd? nebo kde bych to mohl nejak odblokovat.

Obrázek uživatele JohnyzCze

jediny co jsem nasel novyho je program windows defender...jenze nejde nijak odstranit. mohlo by to byt i tim?

Obrázek uživatele JohnyzCze

mluvil jsem s tim technikem po tel, zabezpecenim to pry nebude, ze to nemenil. Ale byly tam nejake chyby v systemu a tak je mozny, ze se nejaky zanedbatelny chyby obejvi. No co s tim.......nevim jestli je problem u me ve windows a jestli by pomohla reinstalace windows, nebo jestli je problem s tim cd a pomohlo by novy cd ty hry, nebo ja nevim z jaky strany to resit.

Obrázek uživatele JohnyzCze

Tohle vidim po spusteni hry http://2i.cz/2i/i/4da1a683/38609b8df28a7312d1c8823b2a6e26d0/5cd73e14c7.f...
je to cerstve po novy instalaci, takze by to melo ted stahovat gamesforwindows atd. a vsechny ty registrace. Kdyz tam mackam to pokracovat tak to vubec nereaguje, naopak to zeleny zmacknout jde a zavrit to.

Obrázek uživatele JohnyzCze

Tak uz to asi mam, omlouvam se, ze jsem tu zase premyslel nahlas:) nevsiml jsem si, ze mam ted spatne nastaveny cas ve win ( asi o pul roku).

Obrázek uživatele Jiří Moos

Proto mohlo RockStarGames brát tvojí verzi jako nelegální... Takže už funguje bez problémů?

Obrázek uživatele JohnyzCze

Jo uz je vsechno v pohode.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Takže ti technik přenastavil čas? Tak to potěší..

Vyřešeno -> LOCK