GTA 4 a GTX470 (*VYŘEŠENO*)

Ahoj všichni mam problém s touto hrou nejde mi save hrál jsem ji tak půl roku a pohoda teď jsem chtěl mrknout na online a nějak se mi nepodařilo přihlášení a od té doby i když odkliknu že hraju offline mi nejde save jen když se přihlásim a to mi nejde:(takže jedu od začátku a save nic:( a potom ještě jeden problém a to měl jsem grafiku 8800GT + amd 2jádro a pohoda přešel jsem na GTX470 a amd phenom IIx4 965 a bum sekání a hnus nevim proč co se děje:( deska asus M2N-E 570Ultra s novím biosem 5001 na phenom díky moc za odpovědi a zatim ahoj

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nevim, jestli je inteligentní cpát tenhle procák do týhle desky, ta deska ho musí šíleně brzdit.. a grafik taky, je to už docela stará a tedy pomalá deska... jenže prolbém Savu bude asi jinde.. zkousel jsi si vytvořit nový offline účet pro Windows Live?

Obrázek uživatele JT007

nevim jak vytvořit offline účet i když spustim hru offline tak mi to stejně skáče do onlinu a hce se to furt přihlašovat jo a na desku zatim nejsou lowe :) ale po instalování nového patche do gta je ta grafika lepší:)

Obrázek uživatele petapl

v gta iv při vytváření účtu sjeďte dolu a najdete vytvořit účet offline

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nebo koukni na Youtube na "creating offline account GTA IV" :wink:

Obrázek uživatele JT007

dik mrknu :)

Obrázek uživatele JT007

teď jsem na to koukal a snad to půjde díky díky :) aspoň že se lidi staraj i o druhé :) jo a už mam v merku novou desku paměti a chladiče na procák a grafárnu :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

takže problém vyřešen?
¨komponenty můžeme diskutovat v novém topicu :))

Obrázek uživatele JT007

jj vyřešeno díky :)