Florbal league

Zdravím, normálně jsem si nainstaloval hru Florbal league, ale když jí chci spustiti ikounou na ploše, tak se mi místo této hry spustí jiná hra(need for spee). Co by to mohlo být?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobré ráno...

Nemáte brášku šprýmaře? :)
Klikněte pravým tlačítkem na zástupce a dejte Vlastnosti. Hned na první záložce co se před vámi otevře, se podívejte do řádku "Cíl". Kampak odkazuje - není tam náhodou cesta k NFS? Pokud ano, bude třeba cestu změnit k naší cílové hře, Florbal League.

Obrázek uživatele george.simson

Jak to myslíte s tím šprýmařem?:D Koukal jsem na ten cíl a cesta tam je správná florbal league, tak nevím. Je to poprvé co se mi podobnéhe stalo.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Aha, myslel jsem si, jestli jiný uživatel počítače (střelil jsem od boku "brášku") vám třeba z legrace nezměnil cestu v zástupci... :cool:

Ale jak jde vidět, tak jsem se sekl. Ty NWS máte v PC nainstalované také? Odkud jste ten Florbal L. instaloval? Z originálního disku nebo stažený z internetu?

Obrázek uživatele george.simson

Jo Need for speed mám taky nainstalový. Ten Florbal mám staženej z netu, ale zkoušel jsem ho na starším počítači, na kterém to normálně spustit jde, jen se to ale seká.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Takže abych si to shrnul - na ploše máte zástupce od hry Florbal L. a po jejím kliknutí se spustí NFS? Na záložce Obecné ve Vlastnostech máte v řádcích "Cíl" a "Spustit v" korektní cestu ke Florbalu? A co se stane, když přejdete do adresáře se hrou a vytvoříte si nového zástupce a spustíte hru?

Obrázek uživatele george.simson

Přesně co tady píšete vy, píšou i na té stránce co jsem to stahoval-Pokud máte nainstalovaný NFS - Hot Pursuit (2010), tak se vám po spuštění z plochy spustí právě nfs, vyřeší to smazání zástupce a vytvoření nového v adresáři hry. Jenže nevím jeslti to dělám správně, protože se mi pořád spouští NFS. Popíšu cestu jak to dělám. Kliknu na tento počítač, Disk D, programy files,Floorbal league jsem v tom adresáři. Tak kliknu pravím na Nový, složka a zvolím tu cestu tento počítači, disk D atd. Potom kliknu dvakrát na
zástupce a zase se mi spustí nfs.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

No, takhle bych to nedoporučoval, to se nám trochu míjí účinkem.
V pořádku jděte do adresáře se hrou, kam jste ji instaloval - tedy "D:\Program Files\Floorbal league\". Vyjede před vámi spousta souborů a jeden z nich bude určitě *.exe (hvězdička nahrazuje název, jde nám o tu příponu). Tento soubor je spouštěč naší hry - na něj klikněte pravým tlačítkem, z kontextové nabídky vyberte Odeslat -> Plocha. Na ploše se vám teď vytvoří patřičný zástupce, který si kliďánko pojmenujte jak chcete, a pomocí něj hru spusťte. Už by neměl být problém.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

kdyz hru spustim tak se mi objevi nastaveni a moznost spustit ale kdyz na to kliknu tak misto toho aby se mi spustila hra objevi se to tam znovu

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Co se vám objeví znovu, nějak nerozumím..?

Hru máte předpokládám originální a ne nějakou cracklou verzi...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Co mám dělat když si spustím hru (ikona na ploše ) tak se mi zapne nfs hot purshit :((Co mám dělat ??


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.