CS:GO

Dobrý den, pořebuju pomoct, mám v CS:Go microstutter, a už jsem se dival na xxx navodu na youtube jak se toho zbavit a nic, přeinstaloval jsem i cely windows, pořád nic, dá se to ještě nějak opravit? btw dělá mi to jen v CS:GO, v žádné jiné hře se mi tohle nestává. Popřípadě díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90034] CS:GO

Ahoj,

pro začátek nás nejvíc bude zajímat specifikace HW sestavy. Problém bude nejspíš v grafické kartě..

Obrázek uživatele SmOkeyi
[90035] CS:GO

I5-4460, GTX 960 2 GB, 8 GB RAM, 2 TB HDD, 120 GB SSD a opravdu to může být grafickou kartou? když mi to dělá jen v CS:GO nikde jinde, v žádné jiné hře.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90036] CS:GO

No v grafické kartě je myšleno spíše z důvodu závady nebo například nekompatibility ovladače.
Dělalo ti to v CS:GO od začátku? Je to legální hra? Odkud?

Obrázek uživatele SmOkeyi
[90037] CS:GO

Ano dělalo mi to od začátku a ano je to legální hra ze steamu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90038] CS:GO

Máš tam nějaké modifikace a addony? Případně addony v systému, které zobrazují například FPS a podobně? Má na problém vliv nějaké nastavení? Úplně minimální také stutteruje?
Jak aktualizuješ ovladač grafiky, přes GE? Máš ovladač aktuální? Zkoušel jsi ovladač starší, třeba půl roku, rok?

Obrázek uživatele SmOkeyi
[90039] CS:GO

Ano aktualizuji ovladač grafiky přes GE a mám aktualní, starší jsem nezkoušel, modifikace a addony nevím, neznám, nikdy jsem o tomhle neslyšel :D, Ukazovatel FPSek mám jenom nastavené ze steamu, jinak popřípadě ve hře net_graph jinak nic jiného, a s úplně minimalními grafickými nastaveními taky stutteruje

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90040] CS:GO

Tak vypni ty "ukazovátka". Cokoliv, co kreslí na aplikaci může být za podobnými problémy, stejně jako herní addony (prográmky, které hře dodávají nějaké funkce, koukni na google)

Obrázek uživatele SmOkeyi
[90041] CS:GO

Tak ukazovátka mám vypnuté a addony taky nemám a pořád to dělá

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90042] CS:GO

Máš možnost od někoho si půjčit grafiku, jakoukoliv, pro test? Ať něco vyloučíme. Problém může být v tuhle chvíli kdekoliv.
Ovšem může se stát, že máš počítač třeba i "moc rychlý" na takovou hru, takže třeba grafická karta to vyhodnotí jako nedostatečnou zátěž, přepne se do úsporného módu, čímž dojde k záškubu, ale rychle vystřízliví a zase vyskočí.
Také bych ultimátně zkusil stáhnout nějakou cracklou verzi hry, jestli bude mít stejný problém.

Obrázek uživatele SmOkeyi
[90043] CS:GO

Bohužel možnost si půjčit grafiku nemám, a zjistil jsem že nedělá mi to jen v CS:GO nakonec ale i v jiných hrách jako napřiklad v RUSTU

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90044] CS:GO

Pak to bude někde v hardwaru, jenže kde. Tady je třeba vylučovací metoda. Jiné ramky, jinou grafiku, jiný zdroj - to jsou základní věci, které je třeba ozkoušet.
Je to sviňárna, ale eshopy umožňují ze zákona vrátit zakoupené zboží do 14 dnů. Můžeš si tedy tyto komponenty koupit (nějaké bychom vybrali), otestovat a vrátit.

Obrázek uživatele SmOkeyi
[90045] CS:GO

Proč by to mělo být v hardwaru? Nedělá mi to ve všech hrách, třeba v GTA V, vůbec žádný drop, Dead by Daylight taky nic, Rocket League taky nic, ale rust, cs:go, infestation The New Z tam to dělá takže vůbec nechápu v čem může být problém, možná je to úplně nějaká malá blbost což si nedokážu vysvětlit proč to v některé hře dělá a v některé ne.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90046] CS:GO

kdyby to bylo v SW, velmi pravděpodobně by to vyřešil reinstall OS. Když je to ve více hrách, nebude to uplně chyba konkrétní hry. Může to být pořád nekompatibilita na úrovni OS/driver, nebo prostě jen jak jsem psal příliš výkonná grafika, která se podtaktovává.
Teoreticky můžeš zkusit dát ještě do pozadí MSI Kombustor v minimálním nastavení - to by mohlo grafiku udržet "aktivní" a vyloučit výše popsanou příčinu...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.