Counter-Strike: Global Offensive, (komponenty)

Ahojte idem si updatovať trochu PC a chcem si kúpiť túto grafickú: http://www.alza.sk/gainward-gtx650-2gb-ddr5-d350973.htm

Chcem sa spýtať či mi to bude tahať tú hru na max 300FPS.

Ostatné komponenty PC:
RAM: 8GB
Procesor:3.2ghz-2jadrový

Samozrejme ešte ako mi na nej pojdú iné hry ako Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield3,4,GTA5...A všetky náročnejšie hry.Ďakujem pekne za rady.

Obrázek uživatele kiko261

FPS ti nikto nesľúbi - daj sem názvy hlavne Základnej dosky,Procesoru,PC zdroja a koľko je wattový potom sa dá odporúčať daný upgrade.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Procesor: AMD athlon(tm) II X2 280 Processor =2jadrový
Zdroj=400w
Základ.doska=Gigabite 78LMT-S2P Ultra durable 4 classic

Všetky komponenty sú staré 3-4mesiace.

Obrázek uživatele kiko261

Pokiaľ sa jednalo o stavbu nového PC, tak toto dobrá voľba komponentov vôbec nebola. Tvoj procesor je ale stále ešte v minimálnych požiadavkách nových hier. Uveď sem prosím typ zdroju alebo aspoň značku.
Pri takejto zostave nemá zmysel vysokej investície do "výkonnejšej" grafiky zatiaľ ti odporúčam túto http://www.alza.sk/zotac-geforce-gtx-650-ti-1gb-se-d501542.htm ,na ktorej si tie uvedené hry určite zahráš.

Obrázek uživatele Vojta_

CS si zahraješ bez problémů i na pěkný nastavení. BF 4 na full určitě ne, to CPU neni žádná sláva ale na nějaké menší nastavení si zahraješ. GTA zatím nebylo potvrzený, takže těžko říci ale upřímně bych s tim moc nepočítal a celkově s hraním náročnějších her na nějaké solidní nastavení, protože takovéhle pc neni zrovna herní a nová grafika tomu příliš nepomuže.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.