Zasekávání obrazu TV karty v notebooku

Mám notebook Asus A7K s TV kartou DIB 7700 DTVTuner. Po spuštění programu Power Cinema nebo Windows media center se zapne obraz, který je trhaný a zvuk jde se zpožděním. Po nákupu s tím problém nebyl. Jakoby se to pralo s nějakou aplikací, ale nevím s jakou. Nebo vadný kodek ? Poraďte prosím.

Obrázek uživatele TheALuminium

Jaké máte kodeky?

Obrázek uživatele kamil72

Mám vistu a nevím kde se kodeky nacházejí ? :(

Obrázek uživatele Honza

Zdravím,
jde o to jest-li jste nějaké instaloval ?

Obrázek uživatele kamil72

Neinstaloval

Obrázek uživatele Honza

A operační systém xp ? media center?

Obrázek uživatele kamil72

V windows media center to zpočátku šlo bez problémů a pak se to začalo zasekávat obraz i zvuk. Po znovunaladění pořád to samé. Myslím, že media center používá špatný kodek, ale nevím jak ho ve vistě najít a vůbec jak windows media center nakonfigurovat na správný kodek nebo výchozí nastavení. V programu windows media center to nastavit nejde.

Obrázek uživatele TheALuminium

zkuste stáhnout K-Lite Codec Pack ...

Obrázek uživatele kamil72

Kodek jsem stáhnul a nepomohlo to. Obraz na TV kartě se seká i se zvukem analog i DVB-T z čehož usuzuji ,že problém nebude v grafické kartě. Nainstaloval jsem power cinema 5 a stejně to nepomohlo. Ovladač karty jsem reinstaloval. Už opravdu nevím . CPU jede na 30 %. Oper.pamět 2 Gb. TV tuner je DIB 7700 integrovaná v notebooku ASUS.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[16813] mam to samy

stejny ntb, obraz trhany, zvuk opozdeny o nekolik sekund za obrazem. Vista home premium, win. media centre, kodeky jsem zkousel all in one, CCCP,fddshow, aja nevim co jeste. Je novy 3 dny pouzivany a katastrofa, nevi nekdo co s tim ci jak preinstalovat ovladace ale ak abych i ja lama porozumnel?

Obrázek uživatele tatik

Zkuste nejnovější ovladače.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ovladace jsou tak nove, ze novejsi uz ani byt nemuzou, jak na tv tuner tak na zakladni desku, bios atd.

Obrázek uživatele TheALuminium

I ovladače na základní desku? I když pokud je integrovaná, tak už budou asi obsažené v tom balíku. Tak jedině na grafickou kartu ještě zkusit nejnovější ovladače.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.