wmp přehrává pouze zvuk u dvd (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,wmp mi přehrává u dvd pouze zvuk a obraz ne...mám stažené kodeky cccp...zkoušela jsem stáhnout i k-lite ale taky to nepomohlo :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zdravim, prozačátek zkus jinej přehrávač, třeba u toho k-lite je perfektní MPClassic, já sem s nim 100% spokojenej...

Obrázek uživatele 1danab

já bych právě chtěla přehrávat videa přes wmp...dřív mi to fungovalo v pohodě ale musela jsem přeinstalovat windows a nejde to.Dalo by se stím něco dělat?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, já tim nechci jako přemlouvat, ale u WMP se mi často stávalo, že mi nasal:omlouváme se za potíže, ale WMP bude muset být nyní ukončen, protože přehrávaný soubor je pravděpodobně poškozen, nebo NEPODPOROVANÉHO FORMÁTU.. to se mi u MPC nikdy nestalo, že by mi něco nepřehrál, každopádně, vyzkoušej nvoější, či starší verze WMP, stahni XP SP3, zkus nějaký aktualizace systému, stahni codec pack al in one..

Obrázek uživatele 1danab

ten codec pack al in one jsem stáhla a nic...nevím jestli se nemá nějak nastavit...

Obrázek uživatele tatik

Vypadá to, že máte WMP v. 11. Dokud jsem měl v.10, vše bylo OK. Po nainstalování v. 11 mi nejde ani zvuk u DVD, natož obraz. Chvíli jsem do toho vrtal - kodeky, hledání problémům, zkoumal jsem nastavení. Pak jsem se naštval a stahl freewarový přehrávač a mám klid.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

njn, k lite a jeho MPClassic je best.. doporučuju ho ze cšech nejvíc, a do zálohy BSPlayera, ten zas umí nahrát titulky i když se vám to s jinym bude zdát nemožný..

Obrázek uživatele 1danab

Před reinstalací jsem měla taky WMP 11 a video šlo v pohodě,po reinstalaci nejde :shock:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

proč si reintalovala systém? měnilo se něco?

Obrázek uživatele 1danab

No více méně se do toho vložil přítel...používáme pc společně a přesně nevím co tam bylo za konkrétní problém...je na compu víc než já :-) tak reinstaloval

Obrázek uživatele 1danab

Tak zvuk i obraz už jdou...stačilo najít správné kodeky...děkuji za rady :-)