Webcamera mi uložila pouze část videa (*VYŘEŠENO*)

Ahojky.
Chtěla jsem si natočit na webcameru (LifeCam HD 5000 od Microsoft), jak kreslím obraz. Webcameru jsem si nastavila do vhodného úhlu, spustila jsem nahrávání, vypnula jsem JEN monitor u mého PC (počítač samozřejmě jel dál normálně ;) ), vypojila jsem internetový kabel a dala jsem se do kreslení. Cca po 6 hodinách práce jsem si k tomu chtěla pustit hudbu. Zapnula jsem monitor, připojila jsem kabel, stáhla si písničku, odpojila kabel, spustila jsem písničku, vypnula monitor (do okna softwaru kamery jsem vůbec nenajela). Když jsem měla obraz hotový, zapnula jsem monitor a ukončila nahrávání.
Bohužel, video začíná v momentě, kdy jsem po těch šesti hodinách práce zapnula monitor, abych si stáhla tu písničku. Jak je to možné??
Ve Vlastnostech souboru videa jsou údaje Vytvoření: 12:02 - čas sedí přesně, když jsem spustila nahrávání, Změněno: 19:22 - čas sedí na dobu, kdy jsem nahrávání ukončila. Proč je tedy video dlouhé pouze 1 hodinu??? 8-) Dá se to nějak obnovit?
Nebo je všechna má práce prostě v háji?

Obrázek uživatele Foxxx
[85355] Už vím...

Jen pokud by to někoho zajímalo nebo by měl stejný problém, tak už jsem zjistila, čím bylo video zkráceno.

Prvotní vztek mě přešel a pak už mě jen zajímalo, JAK se to vlastně mohlo stát. Tak jsem celou situaci -krok po kroku- zrekonstruovala (samozřejmě né 7hodinovou :) ale jen 5minutovou).
Hned na první pokus mělo video pouze jednu minutu místo pěti. Při druhém, třetím a čtvrtém pokusu však doba trvání seděla s časovým rozmezím mezi Vytvořením a Změněním. Pořád jsem si říkala, že když už se mi to podařilo dvakrát, podaří se to i potřetí - bylo mi jasné, že je to jen nějaká specifická drobnost... a taky byla.

Problém způsobuje otevření tabulky (resp. spuštění programu, který tabulku vyvolá) "Řízení uživatelských účtů - Chcete, aby následující program provedl změny v tomto počítači?" (klasické logo je modro žlutý štít a tato tabulka se -tedy alespoň mě- otevírá vždy před instalací a před většinou nástrojů pro správu) . Ani není třeba volit ANO - já při nahrávání videa, ve chvíli, kdy jsem chtěla otevřít prohlížeč, abych si stáhla tu písničku, totiž omylem klikla na ikonu instalačního prog. KiesSetup.exe, kterou mám hned vedle ikony pro spuštění GChromu, a přestože jsem zvolila NE, veškeré do té chvíle nahrané video bylo nenávratně v tahu.

Není mi sice jasné, proč to spolu koliduje, ale sto% je to tím - vyzkoušela jsem to pak pro jistotu ještě několikrát S i BEZ a výsledky byly jasné...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.