Video s příponou *.NAV (*VYŘEŠENO*)

Zdravim.
Pripojil jsem HDD ze STB s nahravanim od kabelovky UPC, abych si pretahl do PC veci k dalsimu zpracování. Ve Win se HDD jevil jako prazdny, pod Linuxem je ale plny nahraneho. Potiz je v tom, ze video ma koncovku *.NAV.
Na Netu jsem zadne povidani v cestine nenasel a jestli je v anglictine nevim, neovladam. Poradi nekdo jak na to, abych to dostal treba do *.ts, *.mpeg a podobne, abych s tim mohl dal pracovat ve Win?
Diky.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravíčko, dobrý večer...

Jaký diskový/systémový oddíl je na disku? Zřejmě se vám jeví jako prázdný, protože není pro Windows čitelný (není to nějaký ext2/3/4)? Podívejte se určitě i pod Linuxem, jak jej detekuje. Tyhle domácí nahrávače, rekordéry, či zkrátka stolní vypalovačky často zaznamenávají v takových tajuplných formátech, že je vždycky umění se k těm datům dostat. Jaký rekordér máte, smím-li vědět?

Obrázek uživatele danton

Zdravim.
Psal jsem, ze po Linuxem je videt plno nahraneho. NAV je jen asi navigacni soubor o pohybu ve videu. Nakopiroval jsem to do Win. Kdyz jsem dal v TC zobrazit skryte soubory, tak se ukazaly i *.trp s videem. Ale proc byly skryte jen a pouze *.trp mi neni jasne. Takze ted uz po odkryti neni problem s tim dal pracovat.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Já jsem pochopil ten pojem "jevil se jako prázdný", jako že disk ukazoval, že je prázdný - bez dat. :)
Proč jsou skrytá netuším, ale jestli je to tím pádem vyřešené, tak paráda...

Obrázek uživatele danton

JJ, pod Win se jevil jako prazdny, pod Linux napráskaný az po okraj. Zrada byla v tom skryti *.trp video souboru. Ted uz se da s tim dal delat.
Takze kdyby se nekdo s necim podobnym setkal, tak at vyzkousi, jestli nejsou maskovane jako Romulanská loď... :shock:

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Děkujeme, super tip. :)
LOCK