U dvoutunerové tv karty jde jen jeden tuner

Zdravím,

mám TV kartu AverMedia A188, která má dva tunery. Minulý týden jsem si všiml, že na stránkách výrobce je zveřejněna aktualizovaná verze aplikace, tak jsem ji nainstaloval. Tím okamžikem se ale z dvoutunerové karty stala jednotunerová. Druhý tuner zmizel a ani není nikde v nabídce, nejde nainstalovat, prostě jako by tam nebyl.

Používám aplikaci Aver Media Center 3D, a když kliknu v Nastavení na "O aplikaci", vyjede mi tohle:

Verze produktu: 1.7.9 sestava 12120505

AverMedia A188 PCIe Pure DVBT
verze ovladače 1.3.0.107

AverMedia A188 PCIe Pure DVBT
verze ovladače 1.3.0.76

Skoro to vypadá, jako kdyby byl aktualizován jen jeden tuner a tím pádem se to nějak hádá, jinak si to neumím vysvětlit. Psal jsem i na technickou podporu, ale došla jen automatická odpověď z jejich centra, a to v angličtině, že se ozvou A.S.A.P., od té doby nic. Třeba bude někdo umět poradit tady, za všechny rady předem děkuji.

Možná ještě pro informaci: OS Win 7 32bit SP1

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Co lupnout tam starý ovladač?

Obrázek uživatele MarioF87

Díky za reakci, ale během doby od mého dotazu jsem to už řešil, mj. s technickou podporou, a dopadlo to takto: musel jsem nainstalovat starou verzi ovladače, resp. tu verzi, kterou jsem měl předtím, tedy x.76. Aktualizovaný ovladač prostě v mém pc nefunguje, jak by měl, druhý tuner pokaždé zmizí. Nezbylo než opravdu použít předchozí verzi ovladače.
Inu, ne vše "aktuální" je opravdu aktuální... Anebo jde o nějakou specifickou kolizi v mém pc, kkterou by (dle rady tech. podpory) vyřešila reinstalace systému. Ale kvůli takové prkotině reinstalovat nebudu, jsem rád, že to teď funguje, jak má.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jistě, to se dalo čekat.. Zrovna u těhle typů zařízené jaksi aktualizace nemá ani moc smysl a nic nového ti nepřinese, to není jako s ovladači na grafické karty, takže bych senestresoval jen proto, že musíš fungovat na starším/prvním ovladači :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.