Sony Vegas 7.0 + **.gif (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,
chci se zeptat, jde nějak, třeba pomocí nějakého pluginu ve Vegasu 7.0 uložit video ve formátu .gif? Prosím pomozte co nejdříve, díky.

Obrázek uživatele tatik

nejsem si přesně jistý, proč toto požadujete. Gif je formát prouložení obrázku. Máte na mysli animovaný gif? Pamatujte na to, že gif je omezen i počtem barev.

Obrázek uživatele ChumLukas

Já jsem toto chtěl, protože blog mi "sežere" jen formát jpeg,gif,png.Takže to asi nejde co?Asi to budu muset udělat jinak.

Obrázek uživatele TheALuminium

Jestli chcete video ve formátu gif, tak musíte počítat s velmi horší kvalitou a menší počet snímků za vteřinu. Existují na to různé gif konvertory, stačí hledat. Např. takto http://www.stahuj.centrum.cz/?g[s]=gif

Obrázek uživatele ChumLukas

Právě tóto jsem nemyslel, mám video natočené FRAPSem ve hře a chci ho hodit do GIF a právě nevím v čem, takže Vegas to neumí?

Obrázek uživatele tatik

Je potřeba si ujasnit jednu základní věc :
Video funguje zcela jinak než animovaný gif. Jednoduše řečeno, u videa se mění pixely (jak, závisí na formátu videa). U animovaného gifu se střídají obrázky. To znamená, že budete mít například 20 obrázků, které poskládáte za sebe, nastavíte rychlost střídání a budou se přehrávat dokola. Toto s videem nemá nic společného, až budí dojem animace.
Dalším faktem je, že gif podporuje jen 128 barev.
Příkladem animovaných gifů jsou např. reklamní banery.
Pokud chcete uložit video, aby vypadalo jako video a blog videa nepodporuje, musíte zvolit nějaké uložiště a na stránku si dát odkaz.

Obrázek uživatele TheALuminium

Jak už jsem napsal, dá se využít konverze např. http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/avd-video-processor/?g[hledano]=gif&g[oz]=7.2.1

Obrázek uživatele ChumLukas

Jj, ten pdkaz mi napadl už dávno, ale budu si s tím muset pohrát a hodit to tam nějak před HTML, já chci aby se video automaticky spustilo když vlezu na stránku.
Ten odkaz na to stahuj, to je asi to co hledám, díiky moc vám všem, co jste pomohli.