problém

Dobrý den ,mám DVD přehrávač Panasonic model DMR =E55 a když vypálím na něm film a chci ho přehrát do počítače tak to počítač nenačte.Prosím o radu a počítač má program VISTA.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[55797] problém

Dobré odpoledne,

něco podobného se tu již řešilo, bohužel vlákno jsem nenašel, když tak můžete zapátrat i sám.

Jinak se občas stává, že některé recordéry zaznamenávají ve formátu, kterému počítače nerozumí. Mluvím z praxe - můj předchozí recordér od JVC zaznamenával bůhví v čem, nešlo to přehrát v ničem jiném kromě něho.

Naštěstí to už je snad minulost, dnes je tomu co vím už jinak - u vás bych viděl problém v tom, že jak jsem studoval váš Panasonic na netu, zaznamenáváte asi na DVD-RAM disky, že? Podporuje váš počítač, respektive DVD mechanika tyto disky? Zkoušel jste třeba obyčejné DVD-RW?

Obrázek uživatele broz2
[55798] problém

Dobrý večer,ten dvd ram nepoužívám,film vypaluji na dvd -R.Někde jsem četl ,že je to v nějakém formátu,který počítač nenačte.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[55799] problém

Ano, o tom jsem mluvil v předchozím příspěvku já.

Můžete prosím vlézt do nastavení nahrávání v rekordéru a přepsat či poslat fotografii s popiskami, jaká nastavení tam jsou možná? Třeba to půjde nějak poladit, je to přeci novější zařízení... I když to jde asi jen u těch, které zaznamenávají na HDD a pak teprve výsledek vypalují. U těch co nahrávají "live" to bude asi prozatím pořád kámen úrazu - ale neházejme flintu do žita. Můžeme se v tom ještě zkusit pohrabat, zdali chcete...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.