Převod z AVI do DVD

Kdo poradí jak udelat prevod z AVI video na DVD video? Co mám stáhnout a jak to provest. Jinak jsem si stáhnul AVI2Dvd a vubec to nejde.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Já vám poradím ... 8-)

Sice připravujeme tento článek do budoucna jako návod do naší poradenské sekce, ale přeci vás nebude zdržovat jeho přípravou a mohu se zde jistě o něm zmínit. Poslední půl rok využívám k převodu všech DIVX formátů na DVD jeden jediný program a to s názvem ConvertXtoDvd. Musím se přiznat, že se jedná o skutečně neuvěřitelný program, který dokáže si poradit se všemi DIVX formáty, včetně zpracováním titulkům k filmu. Jedinou nevýhodou ovšem je, že je placený. Neplacená verze vám vytvoří na filmu vodotisk. Na internetu jistě seženete cracklou verzi, ve které se budete moci program vyzkoušet ve své plné podobě. Poté však jej musíte smazat a zakoupit si jej legálně samozřejmě v nějakém českém SW shopu. Myslím, že budete s tímto programem značně spokojen…

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[12636] Divxto Dvd

a nebo DivxtoDvd..ten používám já :lol: jestli teda nemluvíme o tom samém :))

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zkus Win DvD.Jednoduché a účiné.

Obrázek uživatele TheALuminium

WinDVD je jen přehrávač DVD formátů ...

Obrázek uživatele Jiří Moos

Osobně jsem nejvíc spokojen s ConvertXToDvd, ale zjistil jsem, že vypalovat DVDcka s menu umí také FOX video converter a Magic Video Converter.

Obrázek uživatele Rudadavid

Já byl nejvíce spokojen s AVI Recomp. Dala se tam nastavit velikost výsledného videa a taky se tam dali vložit titulky. Hrozně jednoduchý prográmek.

Obrázek uživatele DULIBAR

jednoznacne vso convert x to dvd je to super softik!!!


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.