Nefunkční televize pod Win 7

Nedávno jsem vyměnil harddisk a nainstaloval na něj Windows 7 . Mám televizní kartu Win Fast DTV2000 H Plus od firmy LeadTek a nainstalovaný software Win Fast PVR2. Ačkoli mám v pořádku anténu a na normální televizi naladím čistě asi 11 kanálů, tento program zvládne i po nainstalování příslušného ovladače od dodavatele naladit jen 2 programy a to bez zvuku a se zkreslenými barvami. Tatáž karta fungovala dříve pod Win XP bez problémů. V nastavení programu není moc možností a nic nepomáhá...

Obrázek uživatele Jiří Moos

Takže máte ten samý program, který jste měl pod XP (a kde vám to fungovalo) teď na Win 7? Nejdřív bych zkusil další ovladače pro Win7 najít na oficiálních stránkách - http://www.leadtek.com/eng/ - do vyhledávače zadat "DTV2000". A ujistěte se, že máte Win Fast PVR2 skutečně pro Win7.. Neexistuje možnost nějaké změny vysílače digitálního signálu, která mohla nešťastně proběhnout současně s vaší změnou OS?

Obrázek uživatele Tripper10

Ze stránek Leadteku jsem zkoušel asi tři nejpravděpodobnější ovladače a neúspěšně. Nakonec jsem odinstaloval celý program a nainstaloval nejnovější verzi opět z jejich stránek a následně ovladač pro danou kartu WinFast DTV2000H a Win 7- program hned po spuštění hlásí Nelze nalézt žádné BDA zařízení, takže to byl spíše krok zpět.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.