kodeky a nastavení full HD videa

Zdravím lidi.
Najde se tu někdo kdo se vyzná dobře v kodekách a nastavení přehrávání Full HD videa po HDMI kabelu do televize ???
Mám televizi Samsung starší řady, která neumí video po USB takže pouštím filmy z NTB po HDMI kabelu. Disponuje Full HD rozlišením.
Notebook je HP G62, Intel Core I3, 4GB RAM, 1 GB ATI grafika.
Při sledování filmu mám ve spodní části obrazu rozmázlej proužek a při rychlejších scénách a při přechodech z tmavého obrazu na světlou scénu se ještě víc rozmázne.
Zkoušel jsem přehrávače BS Player (tady dokonce lagy obrazu), KMP Player (proužek), Klasik Media Player, VLC (stále proužek a občas přibržděnej obraz).
Kodeky jsem ukoušel Codec Pack All in, CCCP Codec Pack, CoreAVC a někdy lepší výsledky, někdy horší. Nejsem zrovna zlalec v nastavení.
Film se shlédnout dá, jen to není ono zrovna. Je to otravné :-D
Dokáže někdo poradit co s tím ???

Díky za rady ;-)

Obrázek uživatele kiko261

Zdravím,
klikni niekde na volné miesto na ploche pravím tlačítkom myši a zvol AMD catalyst, tam si nájdi AMD Vi­sion En­gi­ne Con­trol Cen­ter kde si zapni samostatnú graf. kartu (tú 1gb ATI),pretože teraz máš asi zapnutú integrovanú v procesore. Potom ulož nastavenia a prípadne napíš či to pomohlo :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

toto je samozřejmě vyřešené, na integrované grafice se to seká úplně :-D tím to není ;-)

Obrázek uživatele kiko261

Tak mal by si mať v notebooku win 7 skús teda po pripojení na externý monitor stlačiť na klávesnici logo widnowsu a klávesu P naraz a tam zvol možnosť "iba projektor" toto ti vipne monitor na notebooku a zase keď budeš chcieť používať notebook (keď dopozeráš film) stlač zasa logo win + P a zvol možnosť "iba počítač".

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

taky zkoušeno, jak se zapnutým monitorem NTB tak pouze s televizí, výsledek takovej, že když to šlo jen do telky, obraz byl horší než když jedou oba monitory zároveň :-(


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.