AVCHD Panasonic

Dobrý den,
prosím o radu , koupili jsme kartovou videokameru Panasonic HDC-SD5 , rozlišení AVCHD a bohužel nám nejde ani zkopírovat video do PC. k propojení s PC jsem použila přiložený USB kabel, jiný vstup kamera asi ani nemá. Nainstalovali jsme přiložený HD Writer, pomocí kterého by mělo jít přetáhnout video z SD karty do PC.Po připojení kamery ji počítač rozezná a nabídne přehrární videa právě v uvedeném programu i jiných. Když si Writer otevřu a chci zkopírovat video , nastane problém. Program je rozdělený na 2 části, jedna je "kamerová", SD kartu program normálně načetl a zobrazily se mi jednotlivé scény z videa. druhá část je "počítačová", tam si mám určit, kam chci video zkopírovat.
Zkoušela jsem tam různý možnosti, novou složku, obrázky, nějakou stávající složku na Céčku , ale po zadání žádné z nich mi tlačítko Copy to PC nešlo stisknout. Bohužel jsme si neověřili předem, jak výkonný musí být náš PC ke zpracování videa AVCHD. Může být i tady kámen úrazu? už jsem zoufalá, nikde jsem nenašla odpověď. Ještě popíšu náš počítač, který máme asi 4 roky.
Win XP Profesional
Procesor : Intel Celeron D320, 2400 MHz
Paměť : 768 MB
61% volného místa na C
grafická karta: ATI Radeon 9250
moc díky za vaše názory a rady.

taky jsem si začala myslet, jestli to nemůže být procesorem, v návodu k programu HD Writer jsou uvedeny tyto požadavky na PC
Osobní počítač kompatibilní s IBM® PC/AT s procesorem Intel® Pentium® III 1.0 GHz nebo vyšším (včetně
kompatibilních procesorů) (Pro využití funkce přehrávání SD/DVD a ukládání ve formátu MPEG2 se doporučuje Procesor Intel® CoreTM 2 Duo 1.86 GHz nebo rychlejší, případně Intel® Pentium® D 3.0 GHz nebo rychlejší.)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, vzhledem k tomu, že to je pro přehrávání a my chceme jen kopírovat, tak silnej CPU potřebovat nebudeme, tam bych problém neviděl, paměť je taky dost velká.. ale je možnost třeba vyzkoušet kameru u někoho z silnym komem.. spíš bych hledal chybu někde v nastavení, určitě tam bdue nějaká volba, o které nevíš.. to je jako to tlačtko kopírovat šedivý, bo jak to vypadá? pošli mi screen z toho programu..
další možnost by byla pořídit za 150kč nějakou čtěčku paměťovek a kopírovat to přes todle bez programů, jen prostě se systémem win..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.