zmenčení rozlišení tiskárny SAMSUNG CLX-2160 ?

čus kusí, teta si koupila novou tiskárnu, laserovou, docela drahou, 6K, a ona má moc vysoký rozlišení, že naksenovanej obrázek má 40MB a starej komp to nebere, nevíte, jak nastavit menčí rozlišení skenování?
dík za rady..

Obrázek uživatele TheALuminium

Vždycky se to řídí podle softwaru, kterým to ovládáš z PC. Takže tam stačí nastavit rozlišení a mělo by to jít.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, poraď pls kde přesně, já bydlim v Písku, teta v Chlumci a na počítače je spíě laik.. já sem takovoudle tiskárnu nikdy neviděl, tak fakt nevim.. každopádně pokud to jde, tak je to supr..

Obrázek uživatele chomin

asi bych natankoval (bohuzel pri dnesnich cenach pohonnych hmot to boli) a zajel k teticce na vyborne kolace - dela je vyborny ne? :-) no a pri te prilezitosti: "Teti, kde mas ten pocitac? podivame se mu na zoubek." jinak to nevidim

mozna, ze nekde na netu sezenes navod nebo manual k te tiskarne ke stazeni(treba na strankach Samsungu), ale spis ne.
to je software od softwaru vzdycky nejak odlisne.

mam takovy pocit, ze se rozliseni skenovaneho objektu (xicht, zadek, fotografie, ci dokument) da nastavit snad i primo na tiskarne. maji tam k tomu display a par tlacitek vedle. a myslim, ze tiskarna za takovy money uz by to mela umet :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

v tom je právě to, snažil jsem se tetu naučit udělat screen, ale bezuspěšně:D njn, je to spíš babička, tedy babičky sestra.. bohužel tam pojedem , vlastně jo:) ale až tak koncem měcíce, jesi vubec, sme tam měli jet v lednu a jak se to oddaluje:D
ale je to třeba vyřešit co nejvíc.. já bohužel při přestavbě bytu nestíhám brouzdat na entu po návodu:(
byl bych rád, kdyby mi někdo pomohl;)

Obrázek uživatele tatik

Když spustíš skenování, měl by vyběhnout nějaký program o kterém mluvil TheAluminium. No a tam se nastavuje kvalita skenování, případně hloubka a to, co skenujeme (fax ...), barva, ČB.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

musim to vykoumat, taky teď nemam moc času to s tetou řešit, tak právě jesi třeba někdo neviděl nějakej podrobnej článek o tom, nebo přímo má tu tiskárnu, nebo něco jak bych si na to moh zajít.. právě ještě ani nevim, jak to seknování problíhá, normálně jen máčkne na čudlík a má to v kompu, bez ničeho..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.