vypinajici a zapinajici se monitor...

zdravim... mam svuj monitor a jeden starsi... chtel jsem si ho pripojit jenze monitor se zapne asi tak na 4 vteriny a hnedka vypne a za dalsi 4 vteriny zase zapne... kabelem to neni, to u z jsem zkousel... tak me napadlo ze by mohl byt praskly kondenzator jenze jak jsem koukal tak zadnej by nemel byt... ten nejvetsi tak je spis jakoby prilepeny sedivou sr....u xD... nevite co by stim mohlo byt? x-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, kontrolka zapnutí po celou dobu svítí zeleně, nebo se také vypíná?

Obrázek uživatele KuRRi

no sviti modre jakoze kdyz se zapne monitor ... a kdyz se zhasne monitor tak i kontrolka ...

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdroj včudu, ten velký na vývodech toho velkého kondiku musí být 300-320V, ostatní kondiky nemusí být viditelně vadné, ale jestli nebyli měněné, tak je vyměn, je to investice cca 100,-. Pokud ani to nepomůže, může být vadná CCFL trubice.

Obrázek uživatele KuRRi

aha... no ja bych je rad vymenil jenze ten cin co tam je, je nejakej divnej xD... nejde pajedlem vubec nahrat nechapu :/ a to chodim na elektroskolu xD wtf? ... takze staci nejdriv vymenit ten u zdroje kondik? a potom popripadne ty ostatni? x-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

ten velkej neměn, pokud není viditelně vyteklej, nebo nafouklej, jen změř jestli je naněm 300V=. Ostatní vyměn. Jak vás učejí pájet, normálně ho rozehřej cínem z cívky budeš pájet kontakt, jako by zaletovanej nebyl, naneseš tam tím více roztaveného cínu a půjde to, pak kondik vytáhni a dál vysaješ zbytek cínu odsávačkou.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.