USB sluchátka

Zdravím, zrovna před chvílí jsem vyřešil problém se zvukovou kartou Creative Sound Blaster X-Fi SB0670 a nainstaloval jsem si ovladače. Mám ale sluchátka na USB, takže je nemůžu zapojit do tý zvukovky, ale musím do základní desky. A ona ta zvukovka se sluchátkama nereaguje, takže jsem se chtěl zeptat, jestli neexistuje nějaká redukce přes USB na normální jack.

Předem díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

neexistuje... té redukci by se říkalo zvuková karta.. ale rozhodně to nefunguje opačně... prostě sluchátka s USB jsou nanic.. data k nim jdou v SUB digitálně a jejich D->A převaděče stojí zaprd... radši si kup pořádný slucházka s jackem...

Obrázek uživatele lancelot202

Hmm...to jsem tak nějak čekal. Taky mi bylo divný, že by USB digitální signál nějak změnili na jack analogový, ale alespoň jsem to zkusil :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

běžně totiž digirtální zvuk měníme na analogový pomocí zvukové karty no... osobně jsem USB sluchátka nikdy neměl a nevím, jak to komunikuje, ale vím, že to poslední místo na zvukovce, to nejpodstatnější - D->A převodník komunikuje pouze s jackem a ničím jiným... samozřejmě jsou tam filtry atd, ale tohle všecko, úpravy zvuku, to vše se cestou ze zvukovky přes počítač do USB stejně vyruší.. USB sluchátka jsou buď obyčejná, prostě nanic, a nebo lepší, třeba Creative, které mají v sobě stejné D->A převodníky, jaké dává Creative na své zvukovky.. každopádně kompinace zvukovka+jack sluchátka je nejlepší..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.