tv tuner usb

Ahoj, jakej byste mi doporučili tv tuner pro digitální vysílání? měl by to být usb, protože bych ho rád používal jak na stolním počítači tak i na notebooku.
díky

Obrázek uživatele Ondřej Čepelák
[25813] tv tuner usb

TV tunner pro příjem digitálního vysílání bych osobne doporučil pro NTB tenhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52222
Malý, výkonný, dobrá značka

Obrázek uživatele chomin
[25814] tv tuner usb

pinnacle neni vubec spatna vec!
pokud ovsem chcete tuner s opravdu prijemnym uzivatelskym prostredim (lepsi nez pinnacle), tak bych doporucil Aver TV Hybrid Volar:
http://www.it-velkoobchod.cz/Main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_CODE_EQ=1045053

prave tento produkt vlastnim a mel jsem tu moznost, provonat ho s konkurenci (Averu bych priznal asi nejlepsi software pro ovladani tuneru). soucasti baleni je dalkovy ovladac, dve uchytky pro upevneni tuneru (2 zpusoby - vakuovy cudl a sverka), TV antena (i pres sve rozmery kupodivu pouzitelna), FM antena (da se pouzit i pro TV) a kabel pro video vystup (s-video, 3x cinch)... a mozna k tomu dostanete i potitko s potiskem Averu ;-)

osobne si Aver nemuzu vynachvalit. je sice drazsi, ale zalezi jen na vas, kolik do toho budete chtit investovat :-)

Obrázek uživatele Pavel.
[25815] tv tuner USB

Já bych svou otázku ještě trochu rozšířil. Zatím jsem používal pouze analog kartu v PC. Dnes už máme u nás asi jen digi TV, a tak bych sice analog kartu zatím nechal v PC (pro jistotu) a přidal externí USB digi tuner. Časem by ta interní analog karta šla do kytek a jel bych jen na externí digi. Klesla by mi spotřeba, ale v mezičase - nebudou se ovladače externího tuneru a interní karty dostávat do kolize? Jaký tuner byste doporučili? Předem děkuji za radu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.