Tiskarna netiskne stránky z netu! (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,
Mám tiskárnu Canon MP610. Potřeboval bych vyřešit problém u kterého mi tiskárna hlásí chybové hlášky před tiskem z netu. Přitom veškeré fota a dokumenty z PC tisknout můžu.
Pls. Díky za odpověď. petrsoviar@seznam.cz :

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jaké hlášky?
Bez jejich správného znění nevíme, kde se nachází chyba ....
Napište nám je.

Obrázek uživatele MSX

Potřebuji z internetu vytisknout smlouvy. Když kliknu na odkaz pro tisk, začne mi nabíhat příprava k tisku. Objeví se tabulka z nastavením před tiskem, vše je ok. Dám tisk, začne se načítat tisknuti, ale pak mi vyskočí informativní tabulka, že je tiskárna v režimu offline. Dobře, tak si otevřu tabulku z úlohama pro tisk. Odkliknu položku "používat tiskar. offline". Znovu dam tisk. A najede mi opět tabulka s tím že tiskárna neodpovídá. Přitom napájeni funguje a propojeni datového kabelu taky protože dokumenty např. z flash nebo pc disku normálně vytisknu. I fotky, cokoli, ale z internetu nic. Nechápu kde bych měl ještě něco nastavit. Pokud budete mit s tímhle nějakou zkušenost, tak budu moc vděčny za vyřešení.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jaký prohlížeč používáte? Zkoušel jste tisk i přes nějaký jiný (alternativní).
Tiskové úlohy se dají nastavit i přímo v prohlížeči tuším, takže nám sem napište, jaký používáte, zda-li to dělají všechny prohlížeče, a pokusíme se tomu přijít na kloub...

Obrázek uživatele MSX

Používám Mozillu Firefox v2.0.0.14 a zkoušel jsem to i na Internet Explorer v6.0.2800.1106. Dnes jsem zkusil jednu věc, odpojil jsem tiskárnu kliknul jsem znovu na ten odkaz. Nenašlo to tiskárnu tím pádem se mi zobrazili ty smlouvy. Tak jsem si ty soubory stáhl do PC a a zkusil je pak z PC vytisknout a dělalo mi to úplně to samé o5 chyby,... stáhnulo se mi to ve formatu .PDF otevřelo se to v pohodě ale vytisknot to nešlo. Už vážně nevím co ještě zkusit. Zkusil jsem i znova nainstalovat vše potřebné k tiskárně ale i to nepomohlo.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

No, *.PDF soubory jsou často chráněné proti tisku. Zkoušel jste i obyčejný tisk prostého textu ze stránky či e-mailu? Také nejde? Vybrat text na stránce, pravým tlačítkem tisk - výběr - ok ?! Nejde též?

Obrázek uživatele MSX

supr dik!!! klikl jsem teda na ten .pdf soubor pravým a tisknul a fungu je to.
Mockrád dík za ochotu. mějte se

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Supr, radost i z mé strany. Opravdu to potěší, když rada pomůže.
Hodně štěstí.

LOCK