Sluchadla vs myš

Ahoj, mám takový zvláštní problém a to sice ten, že když hýbu myší jak ve hrách ,aplikacích tak i ve Windows tak slyším ve sluchátkách tichý pískot jakmile přestanu s myší hýbat je opět ticho. Nevíte čím by to mohl být ?
Myš: Razer Lachesis
Sluchátka: SpeedLink Medusa 5.1 NX
Díky za odpovědi

Obrázek uživatele TheALuminium

Tohle už jsem někde zažil, ale nevím kde. Sluchátka se připojují pomocí jacků? nebo USB? Zkuste jinou myš, ale myslím, že to vliv mít nebude. Já bych řekl, že problém bude ve zvukovce. Buď v ovladačích, nebo přímo v ní.

Obrázek uživatele Krejzyna

Sluchátka jsou připojena pomocí jacků a je tam i usb ale to mám zapojený do sítě pomocí redukce a a trafa. A tyhle zvuky slyšim teprv na těhle sluchátkách nvm jestli jsou tak citlivý že sem to tam na těch neslyšel nebo je tam nějáký špatný nastavení.

Obrázek uživatele TheALuminium

Zapojený do sítě? Asi nechápu :))

Obrázek uživatele Krejzyna

Ano je to tak, usb je napojeno na kabel na kterem je zastrcka na usb jako napr v pocitaci akorat tohle vede do elektricke site pres trafo. :-) Neumim to vysvětlit :D Snad jste to pochopil :D

Obrázek uživatele TheALuminium

Pochopil, ale já hlavně nechápu proč to tam je. Napájení, nebo spíše zvukový signál zajišťuje zvuková karta, tak proč sluchátka dále napájet?

Obrázek uživatele Krejzyna

To netuším :D je to tam jestli nepotřebují ještě něco extra :-) poněvadž je na tom i dioda a tak plus 5.1 tak třeba jestli toho nezpapkaj více :-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Aha a zkoušel jste je připojit pomocí toho USB? Tím myslím i jako na zvuk. Podle mě bude problém někde tady, zkusil jste jiná sluchátka?

Obrázek uživatele Krejzyna

Zkoušel jsem to USB zapojit i přímo do PC a dělalo to stejně a u jiných sluchátek sem to nezpozoroval. Takže to budou zřejmě sluchátka, ale jiný problém s nimi nemám hrají bezvadně.

Obrázek uživatele TheALuminium

Když je u jiných vše v pořádku. Chyba se musí hledat u těch vašich sluchátek :???: ... takže pokud na to existují nějaké drivery, tak je zkuste dohledat a nainstalovat, samozřejmě se zapojením v USB. Jinak zkoušel jste úplně ztišit mikrofon? Možná, že by to dělal on, spíše se ale přikláním k tomu napájení. Pokud nic z toho nepůjde, tak musíte hledat postřehy ostatních lidí na pomocí googlu nejlépe a pokud ani tam nci nenajdete, tak reklamovat. I když s tím mikrofonem je to asi dost hloupost :))

Obrázek uživatele Krejzyna

No uvidíme. Každopádně děkuji za Vaši ochotu a pomoc :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.