Reproduktory

Chtěl bych se zeptat jestli jsou tyto reproduktory: http://www.czc.cz/creative-a60/72130/produkt dostačující pro běžné používání (poslouchání hudby, soundtracků z her, nic náročného).

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[69863] Reproduktory

Tady nejde ani tak o náročnost hudby, ale o to, jak věrný chceš zvuk mít. Konkrétně u jakéhokoliv takovéhodle systému prostě chybí bassy. Ty reproduktory je nemají jak zahrát a bez bassů je zvuk naprosto deformován, je úplně jiný a pokud to s poslechem hudby myslíš vážně, budeš chtít 3pásmové repro, respektive systém 2.1 se subwooferem.. Druhým prvkem je kvalita samotného zvuku - levné plastové reproduktory mají typický kelímkový zvuk, na vyšší hlasitosti šumí a celkově je zvuk docela dost zkreslený. Je jiný než reálný, ale pokud nemáš hudební sluch, tohoto si asi nevšimneš.. Ale těch chybějících bassů si určitě všimneš.

Tyhle 2.0 systémy nejsou k poslechu hudby, jsou k tomu, aby jsi slyšel aspoň něco - ideálně zvuky windows a tak podobně.. Na opravdový poslech nejsou..

http://www.czc.cz/logitech-s-220-oem/46604/produkt?q-c-1-f_2025863=s2.1&... a nehrají vyloženě špatně..

Obrázek uživatele ZecK
[69864] Reproduktory

nevím tedy, jaký máš rozpočet a jak věrný zvuk požaduješ, ale všechny tyhle "reproduktory" hrají stejně blbě. Pokud máš v pokoji kde máš pc třeba nějakou věž, která má linkový vstup, stačí koupit propojovací kabel a výsledný zvuk bude mnohem lepší, navíc ušetříš, propojovací kabel se dá pořídit už od desetikorun....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[69865] Reproduktory

Tou věží jsi na dobré cestě, ale kabelem za 10 korun jsi to celé potopil.. Ano, věž je super a starší hifiny mají lepší kvalitu, než dnešní, jenže ne každý je má.. Pokud ano, šel bych do měděné bezoxidové dvojlinky.. Dal bych do ní ale podstatně víc, než 10 korun..

Obrázek uživatele ZecK
[69866] Reproduktory

nemyslel jsem deset korun, ale že kabely (krátké) začínají na nízkých cenách :) bylo to myšleno obrazně... omlouvám se, moje chyba ve vyjádření :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[69867] Reproduktory

Creative 2 0 mám podobné a jsou k k pc dostačující ,ale jestli chceš trošku basy tak asi nějaký 2 1 .Creative nebo Logitech .Geniusi jsou šunty nebrat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.