Propojit notebook s televizi

Zdravím,chci si propojit notebook s televizi,kdyz to propojim tak v nastaveni v notebooku,normalne prepnu obraz na televizi,vse funguje jen obraz je cernobilý,v nastavení vsechny barvy jsou zapnuty a vse reaguje,jas atd..
jen ten obraz je černobílý.Koupil jsem si i redukci na scart,ale problem je furt stejny,kabel zapojuji do žluté ířky na video do televize,prikladam i fotky vsech kabelu co mam.díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zdravim, so máš za NTB a grafiku?
televize je jaká? nejspíš to bde v nastavení v NTB nebo v televizi, když to připojíš k jiný televizi, nebo jinýmu zařízení, případně přiipojíš monitor přes VGA konektor, barvy jsou normálně?

Obrázek uživatele Woliis
[23626] Bohužel

Bohužel,nemam možnost to vyskoušet na jinych zařízení.
Notebook je Acer3693WLMi
grafika je MobilleIntel(R)945GM Expres Chipset Family
a televize je Deccacolor 20CX7T
ma scart a ma vystupy na video,zluty a audio bily

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, vyzkoušet by to chtělo.. tak určitě někdo ze známých má televizi a monitor u počítače, snad tě nechaj si to tam nachvilku vyzkoušet.. už si k televizi něco přpojoval přes ten žlutej kabel?? šlo to dobře?

Obrázek uživatele Dick

Zkusil bych v nastavení grafické karty změnit normu výstupního signálu na PAL popř. PAL - B. Je možné, že tam máte nastavenu normu jinou a obraz jde proto černobíle.

Obrázek uživatele Dick

Ještě bych se zeptal jakou máte televizi. Já mám značku OVP a tam, když mi to běží černobíle musím zmáčknout na ovladači tačítko AV několikrát. Někdy to jde černobíle a po opětovném zmáčknutí AV to naběhne barevně. Na TV se nastaví jiná norma vstupního signálu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.