Problém monitor

Ahojte dnes ráno, som si ako každy den pustil PC, a obrazovku, ale po spustený obrazovky mi to svetielko blikalo ani nesvietilo ani nebolo zhasnuté proste blikalo stále, už som myslel že nepojde obrazovka ale zrazu sa svetielko zasvietilo na Starting Windows a už ide PC normálne.Len neviem čím je sposobené že mi z ničoho nič to svetielko začalo blikať keď predtým normálne svietilo.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, odchází nap. zdroj monitoru, pokud máš někoho, kdo umí vyměnit kondenzátory, tak at ti to rozebere, nakup nové kondiky a vyměn je. Mluvím o desce, do které se připojuje nap. kabel, jinou desku nechte napokoji. Kondiky koupíš kolem 50Kč dohromady.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

dnes uz obrazovka ani nesvieti absolutne nejde ani zapat ani pc uz nejde

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Teraz som vymenil kabel ktory ide do elektriny, a obrazovka ide dobre, ale po druhom spusteny znova blikalo svetielko ale obrazovka sa spustila, mam ocakavat odidenie monitora?ak ano do kedy?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Teraz mi zasa to svetielko blikalo, a som myslel že obrazovka už nepojde, ale ten kábel čo ide z obrazovky do grafickej som ho v obrazovke zatlačil a hned svetlo zasvietilo.Je možné že najskor to bol kábel do elektriny, teraz slabo zatlačený kábel v monitore od grafickej je to možné?Že ma zajtra prekvapí niečo iné?

Obrázek uživatele kiko261

Uvidíme, ak to zase bude blbnúť skús poslúchnuť radu M.Čížka...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ale chcel by som vediet ci sa mam v blizkej dobe pripravit na odidenie obrazovky, ci su toto len nejake priznaky :(

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Teraz bol monitor v oprave, a nakoniec že to robí "referenčná dióda" a ževraj sa nedá vymeniť :( Tak to vidím na nový monitor.Tento pojde pokial bude v teple a ked nepojde je treba ho nahriať.

Obrázek uživatele Michal Čížek

co ti to vykládají za hovadiny? najdi si někoho, kdo umí vyměnit ty kondiky, ikdyby měla být vadná nějaká dioda, nebude se to chovat jak popisuješ, ale pořád stejně, bud blikání power diody, nebo vůbec nic. To co popisuješ opravuju každý týden alespon 5x. Na monitorovém zdroji není nic, co by se nedalo vyměnit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.