Pocitac nerozpozna monitor

Zdravim vas,
vyskytol sa mi taky problem.Mam 22" LCD LG monitor a stolovy pocitac.Monitor som pripojil k notebooku a bezproblemov isiel.Akonahle som vsak monitor pripojil naspat na pocitac,tak sa mi pri spusteni vyberu uzivatelskeho konta Windowsu,monitor vypne a neda sa s nim nic robit.Pocitac pracuje dalej ale monitor je hluchy,ako keby ho pocitac vobec nepoznal....prosim o radu dakujem.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Použijte instalační CD/DVD monitoru a naistalujte do počítače.Měl jsem podobný problém při výměně monitoru na počítači.Tímto jsem problém vyřešil.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

monitor je nainstalovany na pocitaci,ktory ho nechce rozpoznat a naviac sa ani nedostanem do windowsu,hned po nacitani sa monitor vypne

Obrázek uživatele MirekPluskal

Tak zkuste nouzový režim,před naběhnutím OS,mačkejte F8.Potom restart pc a instalační CD/DVD monitoru.Tou novou instalací opravíte naistalovaný monitor.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jakou máš grafickou kartu, jaký monitor a přes jaké rozhraní je monitor připojen?

todle spíš vypadá na problém grafické karty - že se vypne.. máš možnost vyzkoušet jiný monitor?

jak říká MirekPluskal, v nouzáku se načítají základní ovladače, takže pokud by byl problém v nich, jak říkám, tak by měl obraz jet i po načtení Windows..

Obrázek uživatele harry

Adriane chápu to tak, že při spuštění počítače (během načítání windows) obraz funguje? A jakmile dojde k samotnému spuštění tak to zhasne ? Nepíše to třeba "out of range" nebo nějakou jinou hlášku?

děkuji za odpovědi.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.