Novy LCD monitor (*VYŘEŠENO*)

Zdravím ve spolek,

po dlouhé pauze se na Vás rád obracím s prosbou o radu. Koupil jsem si nový LCD monitor. Jakmile jsem jej zapojil na místo starého vyskytl se problém. Poblikává dioda, ale obraz nenajede, černá obrazovka. Po zpětném zapojení předchozího monitoru úplně stejný probém..... Jinak výstup z GPU mám jen DVI.. takže jsem ještě zkoušel různé kombinace, záměna kablíku, či pozic v DVI na GPU, ale nic...větráček grafiky se točí normálně... restart či konkrétně odpojení PC a zpětného zapnutí stále nic.. už si nevím rady. Jinak monitory oba fungují, zkoušel jsem je zapojit skrz NTB a úplně v poho.
Prosím o radu, předem děkuji.
NIKEOS

Obrázek uživatele psychocowboy

tak vypada to ze sis sam odpovedel :)

Obrázek uživatele NIKEOS

že by GPU out of order?

Obrázek uživatele psychocowboy

ták, uz jen ámen a hura nakupovat :)... jestli chces mit sichr, tak ju vytahni a zkus u kamarada... popr. vymenit kabely...

Obrázek uživatele NIKEOS

Vyměni kablíky? Myslíš DVI??? tak to jsem už taky zkoušel a prd.. Jediné, co jsem teda ještě nezkoušel je "píchnutí" grafiky do jiného PC :-(

Obrázek uživatele psychocowboy

tak zkus, ale sanci tomu moc nedavam... teoreticky mohl odejit PCI/AGP slot, ale to se stava u jednoho z milionu pripadu..

Obrázek uživatele MBlask

to se mi taky stalo, pomohl reset biosu...
pak naběhlo vše v pořádku jako kdyby se počítač nechtěl rozloučit se starým monitorem

Obrázek uživatele NIKEOS

mno tak problém vyřešen... vytáhl jsem grafiku, krapet profoukl od prachu, zapojil do druhého slotu MB a vše frčí... a potom zpět do původního slotu a opět vše bez problému a nyní si užívám full HD monitor, jak se patří 8:-) :))

Obrázek uživatele psychocowboy

enjoy :)