Nefunguje sluchátko (KOSS)

Zdravím, koupil jsem si sluchátka KOSS KEB/24 Black a zapojil přímo do PC. (V konektoru v reproduktorech to totiž šumělo). Asi po týdnu používání mi odešlo levé sluchátko. (Zvuk s z něj vychází, ale o proti pravému sluchátku je mnohonásobně tišší). Tak jsem ho dal reklamovat a vyměnili mi ho. Jenže po pár dnech se mi zase levé sluchátko ztišilo. Zkoušel jsem to i na mobilu, takže problém v PC není. 2x stejná chyba je docela podezřelé, nemůže se stát že by mi to sluchátko ničil PC? Třeba nějakým vyšším napětím...?

Obrázek uživatele MirekPluskal

Že by vám PC mělo zničit sluchátka,to si nemyslím.Zkuste,v položce-Zvuky a zvuk.zařízení-Nastavení vlastnosti zvuku,nastavit všechny položky optimálně tak,aby vám vaše sluchátka a ostatní položky zvuků fungovaly.Proveďte také test vašich sluchátek a ostatních zvuků. V neposlední řadě zkontrolujte zapojení sluchátek do počítače.Tímto,by to mělo fungovat :???:

Obrázek uživatele Crassus

Ve vlastnostech zvuku mi to nepomůže, jedině že bych zesílil levé sluchátko na max. a to pravé na minimum a pak zesílil celkovou hlasitost :)) Kabel je zapojen správně, jak už jsem psal, sluchátko nefunguje ani na mobilu, takže s PC to nemá nic společného.

Už jsem ho zase poslal do reklamace, tak uvidím.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Dobrý večer.Při té reklamaci se zeptejte,jaká sluchátka by vám doporučili k typu vašeho počítače.Není to totiž tak podružná otázka.Velice by mně zajímalo,co vám doporučí,jestli vůbec něco doporučí.Potom napište,co vám poradili :???: A ještě 1 otázka,kde jste sluchátka kupoval?

Obrázek uživatele Crassus

K typu počítače myslíte k typu zvukové karty? Kupoval jsem je v Olomouci, název obchodu už si ale nepamatuju.

Obrázek uživatele MirekPluskal
[30519] Ano...

Ano,myslel jsem zvukovou kartu.Držím palce,aby vám to po reklamaci fungovalo bez problémů 8:-)

Obrázek uživatele Crassus

Takže vrahem je počítač. Mezitím co jsem měl svá sluchátka v opravně jsem si půjčoval ty bráchovi. :)) Fungovali bez problému, ale před pár dny jsem odpojil svou zvukovku (abych uvolnil místo pro novou grafiku) a začal jsem používat integrovanou zvukovou kartu na desce. Včera bráchovo levé sluchátko, stejně jako moje předtím, zesláblo na minimum.

Tři sluchátka potkal stejný osud, to nemůže být náhoda. Víme, že zvukovka je neodvařuje, protože poslední sluchátka se zničila při jiné zvukovce, než předchozí. Nenapadá vás v čem by mohl být problém? Protože za pár dní mi vrátí moje sluchátka z opravny a já se je tam bojím zapojit. Zeptám se jich tam na to, ale jestli zjistí pravdu tak mi je nemusí reklamovat.

Obrázek uživatele MirekPluskal
[30521] Tak to...

Tak to opravdu nevím co bych vám poradil.Zkuste počkat na vyjádření někoho zkušenějšího :shock: Nejsem totiž zase takový odborník na tuto problematiku. Je mi to opravdu líto,že vám dále nepomohu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.