Na flash disk nejdou nahrát data

Dobrý den. Začala mi blbnou moje flashka Jogr 2GB výrobce A-Data. Nejdříve jsem ji nemohla otevřít přes průzkumníka,jen když jsem ji z usb vyndala a zase zasunula, tak se mi otevřela. Potom jsem zjistila, že několik fotek a .doc souborů nejde otevřít(byly minulý týden v pořádku - používala jsem je). Tak jsem ji zformátovala přes winXp, už ji můžu otevřít přes průzkumník normálně, ale nemůžu na ni nahrát data píše, že je chráněna proti přepsání. Formátovat jde ve winXp, v programu přímo od výrobce nejde ani v SwissKnife. Nenašla jsem žádný "čuplík" kterým by byla zamčená.
Myslíte, že odešla?
Děkuji moc.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

můžeš provést kontrolu na vadné sektory.. ale řekl bych že ano.. ještě zkus naformátovat ji v jiném počítači, případně na jiný souborový systém..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak jsem ji připojila do ntb. Začala kopírovat na ni data, 20s před koncem zahlásilo, že je uzamčená. Pak jsem se do ní nemohla dostat, tak jsem ji vypojila znovu zapojila šla...zformátovala na fat(možnost byla jen fat32 nebo fat)...zformátovala se...znovu jsem zkoušela nakopírovat....zase zahlásilo chybu....takže je asi po ni.
Co už. Sloužila 4-5let.Budu kupovat patriota 16GB snad vydrží déle.
Děkuji.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jo a ty vadný sektory...kontrolu jsem provedla a vše v pořádku...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mohu tedy téma považovat za uzavřené? koupila jsi novou a vše funguje?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.