monitor Eizo CG223W a hry

Zdravím,- dá se na tomto grafic.monitoru CG223W i obstojně domácky hrát hry ,(input lag,frame 1 nebo 2 ?)?.Je Overdrive kvalitní,nebo působí rušivě? Děkuji za informace.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Je to vyloženě grafický monitor, ale s kvalitním panelem, takže si myslím, že hry by na něm neměly vypadat nějak zvláštně či špatně, spíš naopak, levnější negrafické monitory mají mnohem horší obraz obecně...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Díky za odpověď,- o kvalitě obrazu nepochybuji,jedná se mi o to,zda ve hrách nedochází k rozmazávání obrazu (duchy,šmouhy, .... ). Odezva je 6ms, ale nevím jak je to s input lagem. Na monitoru se bude i hrát (vnuk FPS),tak ať to i v tomto směru vyhovuje!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No, 6ms je hodně, ale pokud se tomu číslu dá věřit, tak by to mělo být cajk.. U grafických monitorů se očekává spíš statický obraz, velká dynamika ne. U her je to přesně naopak. Herní monitory jako takové ani nejsou, ale ty grafické vůbec, v tomhle ohledu jsou horší. Ale chceš si snad koupit 2 monitory? Pochybuju, že najdeš grafický, který bude zároveň dobrý na hry..

Nejlepší je ale jít se na něj podívat a vidět, co dělá..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Na 2monitory nemám místo ani plné využití.Jít se na monitor podívat by bylo to nejlepší,ale bohučel Praha je moc daleko.Já mám momentálně Fuji-Siem P19-2 S-PVA a ten je na hry vpohodě.Tak doufám,že daleko kvalitnější Eizo CG, v tomto směru horší není.
Ještě jednou díky za odpovědi!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No toto je stejná obrazová technologie, takže by na tom neměl být o moc hůř.. Ale tady je fakt za ty peníze spíš kladen důraz na statický obraz Adobe RGB prostor atd, než na dynamiku, i když v popisu o něm mluví jako o univerzálním monitoru... Asi ti nezbývá než doufat..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.