Logitech - 2 unifying přijímače k myši

Zdravím,
koupil jsem si NTB, ale zároveň používám i stolní PC, ke kterýmu mám připojenou Logitech myš s Unifying přijímačem. Chtěl bych vědět, jestli je možný dokoupit jen samotnej přijímač, aby byl jeden v NTB a druhej v PC a měl jsem jenom jednu myš, kterou bych ovládal oba (samozřejmě samostatně). Vím, že to jde naopak (k jednomu přijímači víc periférií), ale já bych to potřeboval takto.
Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://buy.logitech.com/store/logib2c/en_US/DisplayCategoryProductListPa... snad jedině tady... Nikde v českých obchodech se mi to vygooglit nepodařilo, ale když prodejce kontaktuješ, třeba to i seženou...

Dočetl jsem se ale o problému - pokud bys měl zapnutá obě zařízení najednou, přepínání je potřeba inicializovat SW.. To může být dosti "buzerativní", ale počítám, že buď bude zaplý NTB, nebo PC..

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Technicky vzato to samozřejmě lze, v tom je vlastně celé kouzlo Unifying technologie. Bohužel na našich "stáncích" je jen přijímač nedostatkové zboží. Jediná šance a skutečně pestrá nabídka je přímo na STORE Logitechu (http://goo.gl/ilRg7). Samotnou kalibraci zařízení pak provedete pomocí SW Set Point (myš ale v jeden okamžik bude ovládat oba počítače najednou, proto je nutné mít jedno PC vypnuté či odpojený receiver).

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Přijímače se dají sehnat, ale spárovat je s combem / klv.+myš/ je možno vždy jen jeden. A při přidání
do jiného kompu a párovat je otrava a ztrácí to veškerý efekt.Mám dojem, že se vždy mění nastaveni
kl. a myši. Pravděpodobně asi proto, aby při práci více lidí nedošlo k ovládání blízkého cizího kompu a jeho spárovaných zařízení :-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ano, zní to logicky - potvrdit to bohužel nemohu, já mám na unifying pouze myšku, ale zní mi to poměrně logicky. Jen té první větě moc nerozumím - vám nefunguje "combo" na jeden přijímač? To by ale mělo, najednou by měly jít až asi tři/čtyři zařízení. (Nebo jsem vás správně nepochopil?)

PS: vy jste našel přijímače i v českých eshopech? Hodíte nám sem odkaz? Celkem by mě zajímalo, kdo je v tuzemsku distribuuje (u velkých prodejců jsem je v nabídce nenašel).

Obrázek uživatele Luk

Tak jsem volal do Logitechu a tam mi oznámili, že když si pořídím druhej přijímač, vždy když to budu chtít přepnout, udělám to softwarově (v tom jejich SetPointu). Přijímač se u nás koupit nedá (aspoň tak mi to řekli), ale dá se objednat přímo z jejich e-shopu za 10 euro + 10 euro poštovný. Další možnost je pořídit myš s jinou než unifying technologií, protože i kdybych si koupil novou (třeba tu stejnou myš-jsem s ní spokojenej), mohl by s tím být prý problém. A o combu vůbec nebyla řeč, to až standa1941 s tím přišel.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.