Je konec s My Book Essential Edition 500GB?

Dobrý den,po tři a půl letém používání Western Digital externiho hard disku jsem se rozhodl,že jej na formatuju na Ntfs z fat32.Formátování proběhlo jen do půlky (podle zobrazení stavu formátování -modré dílečky-)ještě celý den jsem to nechal zapnuté ,ale už se nic nedělo.Tak jsem to vypnul na PC kde mám xpečka a pře pojil na notebook kde jsou sedmičky.Jenže notebook za hlásil ,že v zařízení a tiskarny je nové zařizení WD ,ale ve spravě disku nic nebylo.Znovu jsem to přepojil na PC XPečka tam je wd též vidět a informuje mě že funguje spravně, ale ve spravě disku nic není takže s tim už nemůžu pracovat.WD hlasí nulovou kapacitu 0GB.Snad jsem to popsal srozumitelně.Může mě někdo poradit,říct jestli mám ještě šanci WD zprovoznit a jak? nebo někde dát na opravu(jestli se to ještě oplatí?!)Dík za odpovědi S pozdravem Martin

Obrázek uživatele Michal Čížek

to je dobrý, pěknej vtípek, můžeš ten disk vyjmout z tý krabky a připojit přímo do PC, jestli se to bude chovat stejně?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ještě ráno jsem ten my book nebyl schopný zprovoznit od víkendu jsem naštvaný ,že málo využívaná věc přitom důležitá se mě pokazila,já přijdu teď z prace domů zapnu notebook s w7 na kterém mám zapojeny ten wd kliknu na sprava disku book jde vidět 49GB zaplněno 450 volných,dam na formátovat Nfts vše během par sekund je provedeno, disk se chová jako kdyby se nic před pár dny nestalo bože ono to žije :-) vyvětlí mě to někdo?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

no a je ráno přepojil jsem to na PC do xpeček a zas to nefunguje WD nenalezeno tak co to znamená ?proč se to načte pak zas nenačte? udělal jsem diagnostiku WD a nedokonči se to co s tím teda je? jak to vůbec funguje ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

jestli dobře chápu na těch XP to 3 roky chodilo a ted ne, ted to chodí jen na W7. nějakej bordel v ovladačích bych tipnul, můžeš vyzkoušet připojit disk k úplně jinýmu PC s XP?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.