Jaká pc repro 2,1?

Chci si pořídit kvalitní nová repro k pc 2,1 a moc neutratit.Má někdo zkušenost,poradíte?Díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak záleží na několika faktorech..
jednak, kolik je "moc neutratit" vyjádřeno v penězích,
pak jaký máš uši, zda poznáš opravdovou kvalitu
a jednak na HW počítače, pokud máš integrovanou zvukovku, kvalitní repro tě nezachrání..
jinak neuděláš chybu když vemeš http://www.present-lbc.cz/?p=productsMore&iProduct=380 a fakt to ve spojení s Creative X-Fi stojí za to :???: 8:-)

Obrázek uživatele jaroslav52

Mám zvukovku Creative SB Audigy LS a měl jsem repro stejné jako ty Genius SW-HF 5.1.Ty jsou opravdu super,ale byli půjčené.Skvělé na muziku i film.PC mám 7 let staré(AGP),AMD Athlon XP 2400+,1,5Gb Ram,ATI 9600PRO.Taky jsem přemýšlel,zda 2,1 nebo 2,0.To protože muziku i film si pouštím jinde a ne na PC.Jo a cenu tak do 600,-Kč.Jde mi o to,aby zvuk byl alespoň čistý. :cool:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

počkej, ty máš Creative Audigy a chceš jen čistej zvuk? na čem jinym si opštíš hudbu? na nějakmy Pioneeru za 50K? :D no, takže jesi chceš jen ozvučení, tak asi http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57381 sem pořídil dědovi ke kompu, páč tam měla starý mrzáčky a maj i docela slušnej bass a doukážou slušně řvát :D 8:-)

Obrázek uživatele jaroslav52

Já vím,že je to slušná zvukárna,taky jsem k ní měl adekvátní repro.Ale už nemám a potřebuji PC jen kvalitně ozvučit.Muziku i zvuk filmů si pouštím na systému Technics s třípásmovejma repro a bassreflexem.Veř,že ani Genius SW-HF 5.1 tomu nemůžou konkurovat.Ty Genius SP-HF360X by mohli být dobrá volba.Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak to jo, Technik je Technik.. samosebou jen ten jeden reproduktor stojí víc než celý Geniusy :D to pak chápu.. ale u nás doma je todle to nejvýkonnější a nejkvalitnější, pak je tu asi 10ti wattový rádio a starej gramofon a pak starý rádio a 2x80W bedny, ale to neni zapojený a neni do toho co pustit, tydle starý konektory.. to hraje best to je totiž lampový, to by strčiklo do kapsy i pulkilowattovej technik i lepší.. :D:P


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.