http://www.alza.cz/22-benq-e2200hda-d101014.htm

Hele nevíte někdo jestli jde tento monitor použít jako normální televizi popřípadně jakou redukci použít apod?A ještě přes co by se tam dal zapojit set top box.Díky moc za rady

Edit Honza: Upravte si prosím název threadu,díky.

Obrázek uživatele TheALuminium

Hele :)) tak tenhle určitě ne. Pro analogovou určitě ne. Je to obyčejný LCD display se starým VGA vstupem. Jedině, že by set-up box měl konektor typu VGA, nebo jiný s redukcí.

Obrázek uživatele chomin

pokud skutecne chcete sledovat televizi na tomto monitoru, tak uz snad jedine koupit nejakou sikovnou TV kartu (treba i hybrid, ktery vam veme jak analog tak digital) a muzete se divat do aleluja.. jinak by se to dalo vyresit mozna pres ten set-top box, ale takovy set top box s VGA vystupem sezenete nekdy za 2000 nekdy kolem 3000. ceny techto set top boxu (se vsemi moznymi pripojenimi) casto rady kolisaji diky kolisave poptavce. jejich ceny nekdy byva vysoka, ale pripojite k nim temer co chcete ;-)

rozmyslete se poradne, jestli chcete provozovat TV na tomto monitoru a pripadne jakym zpusobem (jestli pres TV kartu a PC, nebo pres set-top box).


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.