Hp laserjet 1018

Dobrý den
prosím o pomoc, už jsem naprosto bezradný. Dostal jsem darem tiskárnu HP laserjet 1018, připojil jsem ji k počítači (USB kabel) a z domovských stránek HP stánul oficiální driver pro tuto tiskárnu. Při instalaci vyžadoval program připojení tiskárny, tak jsem tiskárnu zapnul, instalační program ji sice nalezl, ale stejně skončil chybou. Zkoušel jsem tedy tiskárnu přidat pomocí nástroje Přidat hardware. Dokonce jsem se ji pokoušel nainstalovat i pomocí "ruční" instalace hardwaru (přidat nové hardwarové zařízení - tiskárnu - instalace z diskety) kdy jsem mu jako konfigurační soubor nastavil C:\Program Files\Hewlett-Packard\LaserJet 1018 Drivers\HPLJ1018.inf (rozbalený oficiální HP install) ale výsledek je vždy stejný:

"Bylo nainstalováno následující zařízení
Printer
Při instalaci zařízení došlo k chybě
Systém nemůže nálezt uvedenou cestu."

V Tiskárnách a faxech se ale potom neoběví ani toto špatně nainstalované zařízení.

Jsem už docela bezradný, při jiných pokusech mi win vyhazoval hlášku, že není zapnutý řadič tiskové fronty, ale nejsem si jistý jestli se nezapíná až při tisku.
Je mi jasné, že je to trošku nešikovně popsaný problém, ale žádné další hlášky nebo informace mi prostě win nedá.

Ještě doplním, že mám win XP profesional SP3

Obrázek uživatele psychocowboy

zkus odinstalovat, vycistit registry od vseho od HP (v pripade ze nic dalshi od HP nepouzivas) a nainstaluj znova...

Obrázek uživatele MirekPluskal

Dobrý večer.Já mám-HP Deskjet F 4210.Instalaci tiskárny jsem prováděl pomocí instal.CD.Potom se provedlo nastavení tiskárny+aktualizace SW.Je tam také nápověda,jak si poradit s možnými problémy.Podotýkám,že jsem samouk,ale tiskárna mi běží bez problémů.U vaší tiskárny by to mělo být podobné.Co by mohl být váš problém,tak při instalaci tiskárny je potřeba mít ukončené všechny procesy v počítači a taky na dobu instalace s CD,mít vypnutý na krátkou dobu antivirový program(to bylo doporučeno při instalaci mojí tiskárny).Doufám,že vám to pomůže.Píšu to,protože mám tyto zkušenosti.Jestli to nepomůže,zkuste potom počkat na vyjádření někoho dalšího(tř.psychocowboye) :???:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.